02 / 05 / 2024

tuzlalılar

tuzlalılar

Bölge ile ilgili planların askıya çıkarıldığını duyuran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Hazırlıklarınızı yapın, 1,5 ay sonra inşaat yapabilirsiniz." diye konuştu...

Tuzla Postane Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla'daki parklar modern görünüme kavuşuyor!

Tuzla Belediyesi, toplumsal yaşam alanlarında Tuzlalılar’ın yeşille bütünleşmesini sağlamak ve vatandaşlara doğanın güzelliklerini yansıtacak mekanlar sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tuzla Belediyesi'nden Tuzla Marina'da iş imkanı sağlayan meslek eğitimi!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina’da hem açılış hem de bu seçkin mekanda iş sahibi olmak isteyen Tuzlalılar’ın tatlı heyecanı birlikte yaşanıyor.

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor!

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor. Tuzla Marina, Mart 2015'te hizmete açılacak. Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina'da 2.000 Tuzlalı istihdam edilecek.

Happy Center, Tuzla'da şube açtı!

Happy Center, Anadolu yakasındaki yatırımlarına Tuzla ile devam etti. 78. Şube olan Tuzla mağazası, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe protokolü ve Tuzlalıların katılımı ile hizmete açıldı...

Emlak yaz, gönder borcun cebine gelsin!

Tuzla Belediyesi, AKOS (Akıllı Kent Otomasyon Sistemleri) projesi kapsamında bir dizi yeniliği Tuzlalılar'ın hizmetine sundu. Bunlardan biri belediyenin resepsiyon servisi, diğeri ise çağrı merkezi.

Perla Vista AVM kapılarını açıyor

İstanbul'un değeri en çok artan bölgelerinden biri olan Beykent'te bölgenin en büyük outlet merkezi olacak Perla Vista Alışveriş Merkezi perakendecilere kapılarını açıyor.

Ev sahipleri kiracıları el üstünde tutuyor

TOKİ ve toplu konut yapı kooperatifleri eliyle son yıllarda konut sayısının önemli ölçüde artmasıyla seçmeşansları artan kiracılar, ev sahipleri tarafından el üstünde tutulmaya başlandı.

Konut satışları bir önceki çeyreğe göre yüzde 18 arttı

İlk çeyrekte 108 bin 861 konut satıldı. Satışlar bir önceki çeyreğe göre yüzde 17.67 artarken, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.95 azaldı.

Yabancılar, mülk satışında belirsizlik tanımıyor

TOKİ de sahil boylarında yabancılar için "mini kentler" kurmak istiyor ancak istediği arazileri henüz Maliye'den alamadı

Akmerkez'den sonra Cevahir'de de kaçak yapılar yıkılacak!

Şişli Belediyesi, Cevahir alışveriş merkezinde ortak kullanım alanlarına yapılan 'kaçak yapılar'ın yıkılması için harekete geçti

Tulip Turkuaz'da satışlar başladı!

İstanbul'un gözde yerleşim bölgesi Bahçeşehir Ispartakule'de yapılacak Tulip Turkuaz Projesi'nin birinci etabında satışlar başladı

tuzlalılar Haberi

tuzlalılar
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii'nde yaşanan mağduriyetin ortadan kaldırıldığını söyledi. Bölge ile ilgili planların askıya çıkarıldığını duyuran Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Hazırlıklarınızı yapın, 1,5 ay sonra inşaat yapabilirsiniz." dedi.

Aydınlı Mahallesi Giresun Mevkii'nde 2005 yılında Toplu Konut İdaresi tarafından hazırlanıp onaylanan planların bölgede oluşturduğu mağduriyet ortadan kaldırıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın yaşanan mağduriyeti ortadan kaldırmak için yaptığı girişimler olumlu sonuçlandı.

Bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yazıcı, planlama sürecini şu şekilde açıkladı: "Göreve başladığım günden beri bu sorunun çözümü için çalışıyoruz.
Daha önce Toplu Konut İdaresi tarafından onaylı imar planlarının değiştirilmesine izin verilmiyordu.

Yaptığımız yazışmalar ve sık sık Ankara'yı aşındıran ziyaretlerimiz neticesinde. Toplu Konut İdaresi yetkiyi devrederek plan yapma yetkisinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde okluğunu...