17 / 05 / 2024

Uçaklara yakıt desteği

Uçaklara yakıt desteği

AKTOB Başkanı Hacısüleyman, yakıt desteğinin sektöre 15 milyon dolarlık katkı sağlayacağını söyledi. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörüne yönelik nisan ve mayıs aylarında bazı ülkelerden

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Peugeot 208, artık yüzde 15 daha az yakıt tüketiyor! Ekim'e özel 0.99 faiz fırsatı başladı! İşte güncel fiyatlar...

Güncellenen Peugeot 208 ile ilgili tüm özellikler açıklandı. Peugeot 208 artık yüzde 15 daha az yakıt tüketimine sahip. Bunun yanı sıra halihazırda 208 için 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Peugeot 208 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi! Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak!

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi... Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak...

YÖK'den deprem bölgesi için dil desteği geldi! Tüm akademisyenler yararlanabilir!

YÖK 2022 yılında Akademik Yabancı Dil desteği projesini başlatmıştı. Bu yıl yaşanan deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki 16 üniversite, toplamda 240 kontenjanı olan bir program düzenlediğini duyurdu. Bu programdan faydalanmak isteyen doktor öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve öğre

Pratik, ekonomik ve teknolojik Ford Puma bayilerde! yüksek bir yakıt verimliliği sunan Puma'nın fiyat listesi nedir?

Ford Puma'nın yakıt ekonomisi de oldukça etkileyicidir. Aracın 1.0 litrelik üç silindirli EcoBoost motoru, düşük yakıt tüketimi ve düşük emisyon değerleri sunar, böylece daha çevre dostu bir seçim olmasını sağlar

Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Yapılacak olan evlilik desteği hakkında ebeveynlerin yanında yuva kuracak çiftler yakından takip ediyor. 7 bin TL tutarındaki ödemeler sosyal incelemeler neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen çiftlere ödeniyor. Evlilik desteği için nereye başvurulur? Evlilik desteği nasıl alınır?

Asgari ücretli çalışanlara yeni teşvikler: Brüt yerine net ödeme ve prim Desteği! Kimse bunu beklemiyordu!

Asgari ücretliye 11  bin 760 lira maaş! Brüt yerine Net ödeme, 10 senelik prim desteği ve vergide yüzde 90 indirimi de ek! İşte bütün ayrıntılar...

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Uçaklara yakıt desteği Haberi

Uçaklara yakıt desteği

AKTOB Başkanı Hacısüleyman, yakıt desteğinin sektöre 15 milyon dolarlık katkı sağlayacağını söyledi. 

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörüne yönelik nisan ve mayıs aylarında bazı ülkelerden gelecek uçaklara yönelik verilecek yakıt desteğinin, sektöre yaklaşık 15 milyon dolarlık katkı sağlayacağını bildirdi. AKTOB'un aylık toplantısında turizm sektörü temsilcileriyle bir araya gelen AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, 1TB Berlin Turizm Fuarı'ndan yeni döndüklerini ve bu yılın her yıl gibi bir yıl olmayacağım bir kez daha gördüklerini söyledi. 


Sektörün 2015 yılında yaşayabileceği sıkıntıları gidermek amacıyla hazırladıkları öneri paketinden 3'ünün devlet katında kabul gördüğünü anlatan Hacısüleyman, İzmir, Muğla ve Antalya'da toplam 5 havaalanına inecek uçaklar için yakıt desteğinin paket fiyatlarını ucuzlatacağını kaydetti. 


Nisan ve mayıs ayını kapsayacak destek ile uçak başına 6 bin...