22 / 05 / 2024

uçakta şarjsız cep telefonu yasağı türkiyede uygulanacak mı

uçakta şarjsız cep telefonu yasağı türkiyede uygulanacak mı

Atatürk Havalimanı'ndan ABD'ye gidecek Delta ve THY uçaklarının son güvenlik noktalarında her zaman yapılan güvenlik uygulamalarına ek olarak yolcuların yanlarındaki elektronik eşyaların batarya kontrolü yapıldı...

Dışişleri Vakfı'nın kurulması Meclis'te: Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri geldi! 

Dışişleri Teşkilatını Güçlendirme Vakfı'nın kurulmasını düzenleyen kanun teklifinin Meclis'e sunulduğu belirtildi. Söz konusu vakıf için Rent a car ve emlak komisyonculuğu eleştirileri yapıldı. İşte ayrıntılar..

Selçuk Geçer  'dolar roket gibi çıkar' dedi! Tarih verdi! Neye uğradığınızı şaşıracaksınız...

Ekonomist Selçuk Geçer, 31 Mart seçimlerinin ardından yaşanan ekonomik dalgalanmalar sonucu yatırımcıların merak ettiği soruları yanıtlayarak dolar üzerinde durdu.

Konut satış fiyatı artışında Kasım ayı şampiyonu il açıklandı!

Yüksek konut kredisi faizlerinin etkileriyle satılık konut fiyatlarındaki artış 2023 Kasım ayında da son birkaç aydır olduğu gibi hız kesmeye devam etti. Peki konut satış fiyatı artışında hangi il şampiyon oldu.

Philips'ten kaçırılmayacak fırsat! Kulaklıklar yüzde 51 indirime girdi

Size üstün ses kalitesini ve gelişmiş özellikleri uygun bir fiyata garanti eden gerçek kablosuz kulaklıklar mı arıyorsunuz ? Öyleyse, olağanüstü performansı çekici bir tasarımla birleştiren Philips kulaklıkları kaçırmamalısınız. Şu anda söz konusu model liste fiyatından %51 indirimli!

Opel Astra'ya gelen zam dudak uçuklattı, Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! Opel Astra ne kadar?

En çok sevilen otomobil modelleri arasında başı çeken Opel Astra'ya gelen zam adeta dudak uçuklattı, söz konusu aracın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... Peki Opel Astra ne kadar?

Deha isim islam Memiş doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Çarşamba günü ikaz ettik 'Yapmayın, etmeyin, fırsatçılık var, zarara uğrayacaksınız' dedim ama alan aldı." diyen Memiş, dolar ve altın alanın bir gün geçimce zarar ettiğini açıkladı.

SSK, Bağkur, 4C, EYT'lilere bankalar keseyi açtı! Resmen havalara uçacaksınız 9.200 TL geri ödemesiz para verecek!

EYT'lilerin oyuna dahil olması bankaların promosyon kampanyalarını ateşledi. SSK, Bağkur, 4C, EYT'liler bankalar keseyi açtı! Resmen havalara uçacaksınız 9.200 TL geri ödemesiz para verecek!..Banka banka emekli promosyonları...

Instagram ve whatsapp’ta büyük tuzak! Sakın bunu yapmayın!

Sosyal medyanın sayısız nimetleri yanında, platformlar kötü niyetli kişilerden gelebilecek çeşitli tehlik ve riskleri de barındırıyor. Bu konuda son haber instagram ve whatsapp’tan geldi.  Bu en yaygın kullanılan iki platforma dadanan dolandırıcılar öyle bir tuzak kuruyor ki, neye uğradığınızı şaşır

6.5 milyon sürücüye müjde! Resmen açıklandı! Bu haberi kaçırmayın!

Hatalı sürücülerin neden olduğu zararı hatasız sürücülerin de ödemesine karşı beklenen adım atıldı. Trafik sigortası priminin yüksek olmasının ana nedeni olan bu duruma yeni düzenleme geliyor.

Kırmızı ete şok zam! En ucuz etin kilosu kaç para oldu?

Sürekli artın fiyatlar nedeniyle vatandaşın artık yavaş yavaş sadece adını duyduğu kırmızı ete yılbaşından bu yana bir haftada üç kez gelen zamlarla en ucuz etin kilosu 200 liranın üstüne çıktı.

MHRS randevularında bir kez bile bunu yapan yandı! Hastane randevu sisteminde yeni dönem resmen başladı!

MHRS randevunda yeni döneme geçildi. Eğer randevularda bunu bir kez bile yaparsanız bir yaptırıma uğrayacaksınız. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Uçuş tarifeleri vızır vızırdı! Şirket çalışanları greve gidiyor, uçuşlar iptal

İrlanda firması Ryanair'in Belçika'daki kabin ekibini temsil eden sendikalar, 24-26 Haziran'da greve gidilecek. Grevin tam da uçuşların yoğun olduğu dönemde yapılması dikkat çekti.

uçakta şarjsız cep telefonu yasağı türkiyede uygulanacak mı Haberi

uçakta şarjsız cep telefonu yasağı türkiyede uygulanacak mı

ABD Ulaşım Güvenlik İdaresi TSA'nın şarjı bitmiş hiçbir elektronik aletin uçak kabinine kabul etmeme uygulaması genişliyor. Atatürk Havalimanı'ndan ABD'ye gidecek Delta ve THY uçaklarının son güvenlik noktalarında her zaman yapılan güvenlik uygulamalarına ek olarak yolcuların yanlarındaki elektronik eşyaların batarya kontrolü yapıldı. Güvenlik görevlileri tarafından incelenen elektronik eşyanın çalıştırılmaları istendi. 


Cevdet Özdemir/...