01 / 05 / 2024

Uçarlar Beşikyapı Fly Salmiya iletişim

Uçarlar Beşikyapı Fly Salmiya iletişim

Uçarlar Yapı ve Beşikyapı'nın projesi Fly Salmiya Residence Beylikdüzü'nde daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Fly Salmiya Residence projesinde 36 ay vade imkanı sunuluyor...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Beş çekmeceli Uğur Derin Dondurucu kaç TL? Özellikleri neler?  10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilen Uğur marka derin dondurucu, tüm yıl boyunca taze gıdalar tüketme olanağı veriyor. Peki beş çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Başka hangi özellikleri var?

Gram altın ilk beş ay içinde tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler havalara uçacak! Çabuk bakın!

Altın fiyatları hareketli bir güne başladı. Vatandaşlar ''altın fiyatları ne kadar olacak'' sorusunun yanıtı araştırırken uzman isimden  gram altının ilk beş ay içinde ne kadar olacağı belli oldu. Bu rakamı görenler havalara uçacak! Çabuk bakın!

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasını 497 milyon TL'ye sattı!

Emlak Konut GYO geçtiğimiz günlerde tasfiye ettiğini duyurduğu Zeytinburnu Beştelsiz projesinin inşa edileceği arsayı toplam 497 milyon 39 bin 398 TL'ye Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İller Bankası'na sattı...

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak!

Bigbang Burger, yeni franchise şubeler açacak. Şu an beş şubeyle faaliyet gösteren marka 2019 sonuna kadar 10 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 175 bin TL franchise giriş bedeli alınan bu iş modeli için girişimcilere yüzde 15 ile yüzde 20 arasında kâr marjı sunuluyor.

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Beşiktaş, DKY ON’u tercih etti!

Beşiktaş JK, şehir dışından gelen voleybol ve hentbol oyuncularının konaklaması için, fonksiyonel mimari yapısı ve geniş sosyal olanakları ile dikkat çeken DKY ON’u tercih etti.

Uçarlar Beşikyapı Fly Salmiya iletişim Haberi

Uçarlar Beşikyapı Fly Salmiya iletişim


Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor olan Fly Salmiya projesi Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Fly Salmiya Residence projesi 5 bin 754 metrekare alanda yükseliyor.


2 blok olarak tasarlanan Fly Salmiya Residence projesinde blokların kat yüksekliği 17 olarak belirlendi. Fly Salmiya Residence projesi 282 adet konuttan meydana geliyor.



Hafriyat çalışmaları devam eden Fly Salmiya Residence projesinde teslimler Aralık 2017 yılında yapılıyor. Beylikdüzü Fly Salmiya Residence projesinde fitness merkezi, sauna, buhar odası, spa ve masaj merkezi, duş ve soyunma odaları, havu, kapalı otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor. 



Fly Salmiya Residence'ta peşin satışlarda metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL, vadeli satışlarda ise 2 bin 700 TL olarak belirlendi. Fly Salmiya ödeme planına göre yüzde 35 peşinatla 36 aya kadar vadeli ödemeler yapılıyor.


A...