05 / 05 / 2024

ücretsiz 3 tip ev projesi

ücretsiz 3 tip ev projesi

Döşemealtı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Vestel CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel’den çamaşır makinesi almak isteyenlere müjde geldi. Vestel, CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı açıkladı! 3 büyükşehirde ücretsiz olacak! İşte o tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 büyükşehir için önemli bir haber verdi. İşte detaylar!

PlayStation Plus, 3 bin 177 TL değerindeki oyunları bedava veriyor!

PlayStation Plus Mart ayı oyunları açıklandı. Toplamda 3.177 TL değerinde oyunu ücretsiz olarak sunan platform, kullanıcılarını sevindirecek.

1.088 TL'lik 3 oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu!

1.088 TL 3 oyun bu hafta sonu Steam'de sınırlı bir süre için ücretsiz. Yöntem şu şekilde...

Garanti BBVA'dan bomba MTV kampanyası! Bu tarihi kaçırırsanız üzülürsünüz! 

Kampanyaları ile meşhur Garanti Bankası 2023'te yine müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ödemesi olan vatandaşlar için 1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında ücretsiz 3 taksit! imkanı sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Playstation Plus, 880 TL’lik oyunları ücretsiz verecek.

Playstation Plus ocak ayı oyunları belli oldu! Sistem, Ocak ayında 880 TL değerindeki 3 oyunu Playstation Plus üyelerine ücretsiz olarak verecek. Peki ya bu oyunlar hangileri?

5 milyon kişi ehliyetini taşıdı... Ücretsiz yükleniyor...

Çipli kimlik ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 85'i çipli kimlik kartı kullanmaya başladı. Ehliyet özelliği yüklenmiş çipli kimlik kartı kullananların sayısı ise 4 milyon 744 bin 867'ye çıktı.. Yeni tip sürücü belgesi, çipli kimlik kartına ücretsiz olarak yükleniy

Regal ankastre ürünlerde 3 yıl ücretsiz garantiye ek güvence! İşte 25 Eylül 2022 Regal Fiyat Listesi!

Regal ilk gününden itibaren piyasaya hakim ürünler kadar sağlam ancak onlardan çok daha ucuz ürünleriyle sadık bir müşteri portföyüne sahip oldu. Şimdi kendine güvende bir adım öte giden Regal 3 yıl garanti kapamına 2 yıl daha ekliyor. İşte kampanya şartları

Spotify'dan dev kampanya! 3 ay ücretsiz olacak

Popüler müzik platfotmu Spotify Premium'dan yeni bir kampanya geldi. Firma 3 ay geçerli olacak Premium hesabı vermeye başlıyor. 

800 TL'ye 3 günlük tatil fırsatı! 18 ve 30 yaş aralığındaki gençler bu fırsatı kaçırmayın!

Yaz tatilinde seyahat etmek isteyen gençlere ücretsiz konaklama fırsatı sunan KYK yurtlarından birinde 3 gün kalan bir muhabir otobüs bileti dahil sadece 800 TL harcadı. İşte uygun fiyatlı tatilin ayrıntıları...

AB'de inşaat üretimi Aralık ayında yüzde 3,3 düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı biçimde uygulandığı geçen yılın aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,3 oranında azaldı.

ücretsiz 3 tip ev projesi Haberi

ücretsiz 3 tip ev projesi

Döşemealtı Belediyesi'nin başlatmış olduğu tip konut projesi sayesinde kırsal alanlardaki yapılaşmaların, yöresel mimariye uygun, depreme dayanıklı, daha modern ve çağdaş hale getirilmesi ön görülüyor. Turgay Genç Belediye'nin ücretsiz olarak verdiği projelerle köyüne ev yaptıracak vatandaşların inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacak. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Tip projelerimizle vatandaşlarımızın konut, tarım ve hayvancılık amaçlı yapıları yapabilmeleri için tüm proje bedelini ortadan kaldırmış oluyoruz" dedi.


Yeni...