18 / 05 / 2024

ücretsiz izin desteği ödemesi 2021

ücretsiz izin desteği ödemesi 2021

Asgari ücretin artmasının ardından net 1168 TL olarak uygulanan ücretsiz izin desteği de yüzde 21.56 artırılarak net 1420 TL oldu.

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika doğalgaz desteği açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde ücretsiz doğalgaz desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğalgaz desteği devam edecek mi? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

Öğrencilere vergisiz telefon desteği başlıyor! 1 Kasım'da alınabilecek telefonlar

Aylardır merakla beklenen üniversite öğrencilerine vergisiz telefon, bilgisayar ve bir yıllık ücretsiz 10 GB internet desteği 1 Kasım itibarıyla başlayacak. İşte öne çıkan telefon modelleri...

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Mayıs ayı nakdi ücret desteği ne zaman yatacak?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeni ile ücretsiz izinde olan vatandaşlar için devlet tarafından nakdi destek ödemesi yapılıyor. Nakdi ücret desteği ödemeleri 17 Mayıs 2021 tarihinden, 30 Haziran 2021 tarihine daha uzatılmıştı.

Milyonlara müjde! Ücretsiz izin desteği verilen sektörler genişletildi!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece ücretsiz izin ve prim desteği verilecek sektörlerin kapsamı genişletilmiş oldu.

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

Kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izin ve işten çıkarma yasağı uzayacak mı?

Koronavirüs sürecinde başlatılan kısa çalışma ve ücretsiz izin desteği gibi ödemelerin normalleşme süreciyle beraber sona ereceği açıklanmıştı. Milyonlarca vatandaş ise destekleri devam etmesini bekliyor.

Ücretsiz izin desteği 1420 lira oldu!

Asgari ücretin artmasının ardından net 1168 TL olarak uygulanan ücretsiz izin desteği de yüzde 21.56 artırılarak net 1420 TL oldu.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün başladı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, ücretsiz izne ayrılan çalışanların aralık ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün itibarıyla yapılmaya başlandı.

ücretsiz izin desteği ödemesi 2021 Haberi

ücretsiz izin desteği ödemesi 2021

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 2021 yılında ücretsiz izne çıkarılan işçilere ödenen 'nakdi ücret desteği' tutarına, asgari ücrete yapılan zam oranında bir artış yapıldı. Buna göre 1168 lira olan ücretsiz izin ödeneği, 1420 lira oldu.



Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da, ücretsiz izin desteğinin yanı sıra İstihdama Dönüş Teşviki ve 1 Ocak 2019 ila 17 Nisan 2020 tarihleri arasındaki dönemde en az sigortalı çalıştırılan aydaki çalışan sayısına ilave olarak istihdam edilecek sigortalıların fiilen çalıştırılmaları halinde sağlanan Artı İstihdam Teşvikine de aynı şekilde artış sağlanacağını belirtti.

İşçiye izin desteği: 800 milyon...