16 / 05 / 2024

üçün köprü trafik

üçün köprü trafik

Türkiye’nin ‘lojistik’ temalı ilk yükseköğretim kurumu olan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’ nun, ‘Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu? ’ temasına yönelik yaptığı araştırma sonuçlandı...

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montajı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montaj işlemleri için sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın köprüden yürüyerek geçecek.

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

Çanakkale Köprüsü Marmara'nın transit trafik yükünü sırtlayacak!

Çanakkale Boğazı'nın Avrupa ve Asya yakalarını birleştirecek olan "1915 Çanakkale Köprüsü", Marmara Bölgesi'nin transit trafik yükünü de sırtlayacak.

İtalya'nın köprüleri teker teker çöküyor!

İtalya'da son 3 senede 5 köprü ve viyadüğün çökmesi, bu yapıların güvenliğine ilişkin tartışmalara neden oldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kule blokları yükseliyor!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak, renkleri, figürleri ve diğer özellikleriyle "simgelerin köprüsü" olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule bloklarının köprü ayaklarına montajı başladı.

Manisa Köprübaşı yatırımları hizmete açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı programı dahilinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tesislerin açılışlarını gerçekleştirdi.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Elazığ-Ağın arası tamamlanan köprü ile 44 kilometre kısaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Elazığ'dan Ağın ilçesine ulaşımın Ağın Köprüsü ile birlikte 44 kilometre daha kısaldığını söyledi.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü, İstanbul'un trafik yükünü azaltacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün İstanbul'un üzerindeki trafik yükünü azaltacağını söyledi.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

üçün köprü trafik Haberi

üçün köprü trafik

Ankete katılanların yüzde 68’i “Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu?” sorusuna “Evet” cevabını verirken yüzde 32’si “Hayır” dedi.


Beykoz Lojistik MYO Lojistik Uygulamaları ve Araştırma Merkezi tarafından, Bülent Tanla danışmanlığında ve Prof. Dr. Okan Tuna koordinatörlüğünde ‘Üçüncü köprü trafik sorununa çözüm olur mu?’ algı anketi yapıldı. 26 Ağustos-3 Eylül 2013 tarihlerinde, tüm İstanbul’u temsil eden bir örneklem ile 39 ilçe merkezinde toplam 1200 kişi ile yüz yüze görüşülerek gerçekleştirilen çalışmada katılımcıların yüzde 68’i üçüncü köprüye “Evet” dedi.


İstanbul’da sürekli olarak artan trafik sorununun çözümüne önemli derecede katkıda bulunacağı öngörülen üçüncü köprünün (Yavuz Sultan Selim) trafik sorununa çözümü kapsamında İstanbul’da yaşayanlar tarafından nasıl algılandığını ortaya koymak üzere yapılan çalışma 18 yaş üstü nüfusla yapıldı.


Üçüncü Köprü’nün trafik sorununa çözüm olması bekleniyor


2015 yılında...