13 / 05 / 2024

üçüncü çeyrek net dönem karı emlak konut

üçüncü çeyrek net dönem karı emlak konut

Emlak Konut GYO'un üçüncü çeyrek net dönem kârı, 347 milyon TL oldu. Net kârını yüzde 29 artıran şirket, geçen yılın aynı döneme göre ise bu rakamı yüzde 219 artırarak piyasa beklentilerinin üzerinde bir net kâr yakaladı...

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

İstanbul'da ofis boşlukları azalıyor, yeni stok eklenmiyor! 

İstanbul Ofis Pazarı’nın 2023 dördüncü çeyrek dönemi verilerine göre, Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan bölgelerdeki A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı yüzde 13,2, B sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı ise yüzde 9,2 oldu.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

İpotekli konut satışlarında sert düşüş!

Satış şekline göre yapılan değerlendirmelerde yüzde 37,2 oranında gerileme ile beraber ipotekli satışlar, veri tarihindeki en düşük üçüncü çeyrek verisine geriledi.

İnşaat sektörü fiyat farkı ve süre uzatımı düzenlemesi bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2023 yılı üçüncü çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli değerlendirmeler yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, “TMB olarak her fırsatta dile getirmiş olduğumuz fiyat farkı, süre uzatımı ve tasfiye talepleri devam etmektedir.

Müstakil evlere talep patlaması yaşandı! 2002'den beri en yüksek ruhsat alımı gerçekleşti!

TÜİK 2023 yılının üçüncü çeyrek verilerine göre, bina ruhsatlarının yüzde 43,3 oranı 'bir daireli ikamet amaçlı binalar' için alındı.

Yapı ruhsatı verilen konut sayısı yüzde 35 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Üçüncü Çeyrek, Temmuz–Eylül, 2023 yılına ilişkin Yapı İzin İstatistiklerini açıkladı. Bu kapsamda söz konusu dönemde yapı ruhsatı verilen konut sayısı yüzde 35 arttı.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Borsaya ‘bilanço’ dopingi! Hangi hisseler değer kazandı? En çok prim yapan hisseler hangileri oldu?

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, son işlem gününü yüzde 0,55 primle 7 bin 705 puandan kapattı. Üçüncü çeyrek bilançolarının açıklandığı şu günlerde borsada özellikle hisse bazlı hareketler dikkat çekiyor.

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın fırladı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 26 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde adeta gaza bastı. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın füze gibi fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

Türkiye genelinde konut fiyatları 1 yılda yüzde 109, kiralar ise yüzde 136 arttı! 

Bu yılın üçüncü çeyrek sonu itibarı ile Türkiye genelinde konut fiyatlarında yıllık artış yüzde 109 olurken kiralarda ise yüzde 136 olarak gerçekleşti. 

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın 1.825 TL oldu! Çeyrek, tam, Ata altın kaç TL? 18 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselişine haftanın üçüncü işlem gününde de devam ediyor. Altın bugün adeta tozu dumana kattı gram altın 1.825 TL oldu. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 18 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Akıllı telefon pazarı yüzde 8 daraldı

Akıllı telefon pazarı yüzde sekiz oranında daralarak son on yılın en düşük üçüncü çeyrek seviyesine geriledi. İşte ayrıntılar...

üçüncü çeyrek net dönem karı emlak konut Haberi

üçüncü çeyrek net dönem karı emlak konut


Emlak Konut GYO'un üçüncü çeyrek net dönem kârı, 347 milyon TL oldu. Bir önceki bilanço dönemine göre net kârını yüzde 29 artıran şirket, geçen yılın aynı döneme göre ise bu rakamı yüzde 219 artırarak piyasa beklentilerinin üzerinde bir net kâr yakaladı. Eylül ayı sonrasında toplam 10 bin 400 hane satışı ile Emlak Konut GYO, 2012 yılının toplam satış rakamı olan 9 bin 100 hane rakamının şimdiden yüzde 14 üzerine çıktı. Ancak önümüzdeki dönemde TCMB tarafından alınan önlemler ile birlikte mortgage faizi tarafında yükselişler gerçekleşmesi ve önümüzdeki dönemde talebi düşürmesinin beklenmesi bekleniyor. Yinede yüksek arsa stoku, güçlü yapısı ve ikincil halka arz beklentileri ile birlikte şirket için 'ağırlık artırılabilir' diyoruz.



 Batuhan Başavcı İntegral Menkul Değerler Analisti/...