18 / 05 / 2024

üçüncü köprü kurtköy akyazı kesimi ihalesi ne zaman

üçüncü köprü kurtköy akyazı kesimi ihalesi ne zaman

İstanbul Üçüncü Boğaz Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün de dahil olduğu Kuzey Marmara Otoyolu projesinin Kurtköy - Akyazı ve Kınalı - Odayeri kesimi toplam 50 milyon TL geçici teminat tutarı bedeli ile ihaleye çıkarıldı.

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü yükseliyor!

Cumhuriyet'in 100'üncü yılını simgesi olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı. Lapseki ve Gelibolu yakalarında denize batırılan kesonlar üzerine blokların yerleştirilmesiyle yükselen köprü ayaklarına, vinç yardımıyla ikinci bağ kirişleri yerleştirildi.

Sabiha Gökçen-Kurtköy Metrosu Ağustos 2020'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Pendik'te yapılması planlanan Sabiha Gökçen - Kurtköy Metro Hattı projesinde çalışmalar devam ediyor.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılmak üzere!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılma tehlikesi altında. Köprüde çataklar ve çökmeler meydana geldi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü İstanbul trafiğini yüzde 20 rahatlattı!

Vatan Gazetesi muhabiri Burak Kara Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serkan Gürsoy ile 3’üncü Köprü’nün İstanbul trafiğine katkısını konuştu. İşte o haber...

Garipçe-Poyrazköy hattına 3’üncü köprü dopingi!

3’üncü köprü ve otoyol projesi, 2010’dan bu yana bölgedeki arsa fiyatlarını uçurdu. Garipçe-Poyrazköy hattında metrekaresi 80 lira olan arsa bugün 700 liradan satılıyor.

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

Silifke'ye dördüncü köprü geliyor!

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde Göksu Nehri üzerinde 4’üncü köprünün temeli törenle atıldı. Burhanettin Kocamaz 4'üncü köprünün Silifke’ye ve Mersin’e hayırlı olmasını diledi.

Üçüncü köprünün geçiş garantisi 135 bin otomobil!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Üçüncü köprü için günlük geçiş garantisi 135 bin araç olduğunu belirtti.

Mustafa Ilıcalı: Üçüncü köprü ile yılda 3 milyar lira cepte kalacak!

Ağustos ayında açılacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, ağır taşıtların da buraya yönelmesiyle trafiği büyük ölçüde rahatlatacak, zaman ve yakıttan tasarruf edilecek, iş gücü kaybının ve hava kirliliğinin önüne geçilecek.

3'üncü köprü için teminat istendi mi?

Kredi teminatı konusunda bankaları eleştiren MÜSİAD Başkanı Nail Olpak,“3'üncü köprü için İbrahim Çeçen'den teminat istenmedi sanırım” dedi. Olpak, köprü projesinin başlı başına bir teminat olduğunu anlattı.

3'üncü Köprü depreme dayanıklı olarak inşa ediliyor!

2016 Kasım ayında açılması planlanan 3'üncü Köprü'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yetkililer, "276 km rüzgâr hızına ve bin yılda bir gerçekleşecek depreme karşı dayanıklı olarak inşa ediliyor" dedi

üçüncü köprü kurtköy akyazı kesimi ihalesi ne zaman Haberi

üçüncü köprü kurtköy akyazı kesimi ihalesi ne zaman


Kuzey Marmara Otoyolu'nun 3. Boğaz Köprüsü dahil Anadolu yakasında kalan Kurtköy - Akyazı (bağlantı yolları dahil) kesimi, yap-işlet-devret modeli ile yapımı için ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı - Odayeri kesimi ihalesi ne zaman yapılacak? Detaylar için tıklayın!


İhaleye katılacak firmalar ihale dosyasını 50 bin TL karşılığı alabilecek. İhalenin geçici teminat tutarı 25 milyon TL olarak açıklandı. İhale, 6 Mart 2015 günü saat 10:30'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü Giriş Katı Küçük Toplantı Salonunda, Görevlendirme Komisyonu huzurunda gerçekleştirilecek.

İşte o ihale ilanı; 


KUZEY MARMARA (3. BOĞAZ KÖPRÜSÜ DAHİL) OTOYOLU PROJESİ KURTKÖY-AKYAZI (BAĞLANTI YOLLARI DAHİL) KESİMİ (ASYA KESİMİ) YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ KAPSAMINDA TÜM İSTEKLİLER ARASINDA KAPALI TEKLİF ALMA USULÜ İLE İHALE İLANI


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel...