01 / 05 / 2024

ucuz ev nasıl yapabilirim

ucuz ev nasıl yapabilirim

İngiltere'nin Somerset bölgesinde 9 yıldır karavanda yaşayan yaşlı çift ellerindeki az parayla müstakil bir ev yapmak için yola çıktılar. Çiftin evi 100 bin pound'a tamamlandı.

Kızı için 1.500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

İşte metropol şehir hayatından koparak kendilerini doğaya atan Elif ve 3.5 yaşındaki kızı Cana Işık için yapılan o inanılmaz ev...

10 adımda 1500 liraya ev yapmanın formülü!

Bir apartman ya da rezidansı yüzbinlerce liraya aldıysanız ve bilmem kaç yıl taksit ödeyecekseniz bu haberi okumak biraz içinizi acıtabilir. Çoğu atık olan malzemeyi ve doğanın verdiklerini kullanarak doğanın bağrında saray yavrusu ev yapıyoruz.

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? Prefabrik ev kredisi nasıl alınır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen ancak nasıl yaptıracağını bilemeyen vatandaşlar, devlet destekli prefabrik ev nasıl alınır? şeklinde araştırmalara başladı. İşte bu konuda merak edilenler!

Ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı! 

Ucuz konut kredisi ev almak isteyen binlerce kişi tarafından merakla bekleniyor. Peki ucuz konut kredisi ev fiyatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye'de konut krizi alarmı!

Ev alma hayali kuranlara müjde! 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? 

Ev almak isteyen ancak yeterli birikimi olmayan vatandaşlar bankaların verdiği konut kredilerini merak ediyor. 0,69 - 0,79 faizli konut kredisi nasıl alınır? En ucuz konut kredisi hangi bankada? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi?

Tapu, bir gayrimenkulün kime ya da kimlere ait olduğunu gösteren bir belgedir. Peki Tapusu olmayan ev nasıl satılır? Tapusuz ev satılabilir mi? İşte detaylar!

Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır?

Prefabrik yapılara dair pek çok tanım yapılmaktadır. Ancak tam olarak nasıl yapıldıklarına dair bazı kuşkular bulunmaktadır. İşte Prefabrik ev nedir? Prefabrik ev nasıl yapılır? sorularının yanıtı!

Miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan ev satılır mı?

Miras kalan ev satılır mı, nasıl satılır? soruları kendilerine miras kalan kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

TOKİ, Van İpekyolu'nda 240 taksitle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van İpekyolu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van İpekyolu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ, Van Gevaş’da 240 vadeyle ucuz ev!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Gevaş projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Gevaş 2022 sosyal konut projesi...

ucuz ev nasıl yapabilirim Haberi

ucuz ev nasıl yapabilirim

İngiltere'de 9 yıldır karavanda yaşayan yaşlı çift ellerindeki az parayla müstakil bir ev yapmak için yola çıktılar.



İngiltere'nin Somerset bölgesinde yaşayan yaşlı bir çift rüyalarındaki evi yapmak için kolları sıvadı.



Sue ve Tim, düşük bir ev inşa edebileceklerini kanıtlamak için yola çıktı. Çift 9 yıldır karavanda yaşayarak kendi evlerini yapabilmek için para biriktiriyordu.



BBC'nin dekorasyon programında yayınlanan çiftin evi 100 bin pound'a tamamlandı. Bu rakam İngiltere'de müstakil bir ev yapmak için oldukça düşük.



Çift iç mekanı ikinci el malzemeler ve basit aydınlatma yöntemleriyle döşedi.