25 / 07 / 2024

ucuz ırak gazı

ucuz ırak gazı

Türkiye enerji alanında önemli anlaşmalara imza atarken, ucuz Erbil gazı için süreç netleşti. 2017'de Türkiye'ye gelmesi beklenen doğalgazın kapasite artışının yanı sıra öngörülen tarihten önce gelebileceği belirtiliyor..

Hemen tüm arabaları bırakın Fiat Egea Hatchback'e bakın! En ucuz Egea Hatchback ne kadar? Fiyat listesi 31 Temmuz 2022!

Türkiye'de en çok satan otomobiller arasında yer alan Fiat Egea Hatchback'in güncel fiyat listesi merak ediliyor ve araştırılıyor! Peki en ucuz Egea Hatchback ne kadar? Fiyat listesi 31 Temmuz 2022...

İşte en ucuz Yunan adaları!

Yunanistan'da 1200 ile 6000 arasında ada bulunuyor. Private Island Online adlı bir site, en ucuz Yunan adalarını sıraladı. Bazı adaların fiyatı, Londra'da sıradan bir evden bile ucuz. İşte o adalar...

İşte İstanbul'da ev alabileceğiniz en ucuz 10 ilçe!

Hurriyetemlak.com, İstanbul'da ev alınabilecek en ucuz 10 ilçeyi sıraladı... İşte metrekare ortalama konut fiyatının 2.500 TL'yi geçmediği 10 ilçe...

2004 yılında KİPTAŞ, ucuz konut üretimine dönecek!

Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde dar gelirli vatandaşlar için konut üretmek amacıyla kurulan KİPTAŞ, 2004 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla ucuz konut üretimine dönecekmiş.

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

Kocaeli'de ucuz evler nerede?

Kocaeli il genelinde ortaya çıkarılan 'Ucuz ev' efsanesi emlak danışmanlarını sıkıntıya sokuyor. Peki nerede bu ucuz evler? Emlakçıları en çok zora sokan konu da bu...

TOKİ'nin emekliler için ucuz ev kampanyası başlıyor!

Kirada oturan emeklilere ucuz ev kampanyası başlıyor. Emekliler 250 lira taksit ödeyerek 2+1 ev sahibi olabilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler ve dar gelirliler için ucuz konut hamlesini başlatıyor.

Toki Isparta'da emekliye ucuz konut yapacak!

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Eısal'ın "Isparta'da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz'' dedi.

TOKİ'den Isparta'da emekliye ucuz konut!

Türkiye Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal’ın “Isparta’da emeklilerimize TOKİ kanalıyla ucuz konut istiyoruz. Bu konuda Ak Parti milletvekillerinden müjde bekliyoruz” talebine yanıt geldi..

En ucuz doğalgazı Türkiye mi satıyor?

Enerji Bakanı Yıldız, "Türkiye, bir petrol, doğalgaz ülkesi olmadığı halde 28 Avrupa Birliği ülkesinin en ucuz doğalgazını satıyor. Türkiye, elektrikte de en ucuz 3 ülke arasına girdi" dedi.

İntifa hakkı miras bırakılabilir mi?

Mülkiyeti bir başkasına ait olan bir gayrimenkulün tamamından yararlanma, istifade edilmesine intifa hakkı deniyor. Peki, intifa hakkı miras bırakılabilir mi?

1998 yılında Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş!

1998 yılında İstanbul'da hayata geçirilmeye çalışılan Marmaray Projesi'ne en ucuz kredi teklifini Japonlar vermiş. Boğaz Demiryolu Tüp Tüneli ve 63 kilometrelik yüzeysel metronun yapımında Japon teknolojisi kullanılacakmış.

İstanbul'da en ucuz konutlar Sultanbeyli'de!

İstanbul'da bu yılın mart ayında konut metrekare fiyatlarının en ucuz olduğu ilçe 887,7 lira ile Sultanbeyli oldu. Buna karşın söz konusu ilçede konut fiyatları mart ayında yıllık yüzde 17,8 artarak konut sahiplerini sevindirdi.

ucuz ırak gazı Haberi

ucuz ırak gazı

Türkiye enerji alanında önemli anlaşmalara imza atarken, ucuz Erbil gazı için süreç netleşti. 2017'de Türkiye'ye gelmesi beklenen doğalgazın kapasite artışının yanı sıra öngörülen tarihten önce gelebileceği belirtiliyor. Bölgesel Kürt Yönetimi İmar ve Kalkınma Bakanı Derbas Resul, Türkiye ile 50 yıllık gaz ve petrol anlaşması yapıldığını belirterek, "Tüm süreçler Irak anayasasına uygun olarak işliyor. 2017'ye kadar gazın getirilmesi öngörülüyor. Bizim iç tüketimimizde fazlalık olduğunda bunu Türkiye'ye verebiliriz" dedi. Doğalgaz fiyatının Türkiye'nin bugün ithal ettiği rakamlardan yaklaşık yüzde 50 oranında daha ucuz olması bekleniyor. Yetkililer, gaz anlaşmasındaki fiyatın Türkiye'nin Azerbaycan, İran, Rusya'dan aldığı gaz fiyatından düşük olduğunu belirtiyor. Şu anda iç tüketiminin yüzde 40'ına denk gelen 20-30 milyar metreküplük doğalgaz, anlaşma kapsamında Türkiye'ye gelecek. 


4 AYAKTAN OLUŞUYOR 

Bölgesel Kürt Yönetimi arasında yapılan anlaşma...