03 / 05 / 2024

Ucuz konuta 4 bin başvuru yapıldı

Ucuz konuta 4 bin başvuru yapıldı

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal, 7 Haziran seçimleri öncesi emeklilerin ucuz konut istediğini belirtmiş ve siyasilerden bu konuda destek istemişti.

Toyota'dan Nisan 2024 kampanyası için son 4 gün uyarısı! Dacia Duster'dan bile ucuz Corolla'ya 218 bin TL'lik indirim!

Toyota en sevilen modelleri arasında yer alan Corolla'ya 218 bin TL indirim yaptı. Son 4 güne girilen kampanya kapsamında Corolla fiyatlarının Dacia Duster'dan bile ucuz olduğu görüldü. 

Herkes bu otomobillerin fiyatlarını merak ediyor! İşte en ucuz 4 sıfır otomobil!

2024 yılı ile birlikte otomobil markaları fiyatları güncellemeye başladı. Sıfır otomobillerin fiyatları yükselirken araba almak isteyenler en ucuz otomobillerin fiyatlarını araştırıyor. İşte  en ucuz 4 sıfır otomobil...

İstanbul'da konut fiyatları ortalama hanehalkı gelirinin 4,89 katı! Konuta erişim nasıl artar?

Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor. Sektörü ilgilendiren bu sorun 11’nci Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde tartışıldı ve sektör temsilcileri önerilerini sundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl sağlanır? İşte sektörden çözüm önerileri...

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

O ilde sıfır konuta ilgi azaldı! Konut satışları 30,4 düştü!

Bilecik ilinde, 2023 Ekim ayında gerçekleşen konut satışı geçen senenin aynı ayına göre yüzde 30,4 düştü. Kentte satılan konutlarda yalnızca 77 adedi ilk el satış oldu.

Evi olmayanlara müjde! 2+1, 3+1, 4+1 ucuz fiyata prefabrik ev kampanyası başladı! 

Evi olmayanlara müjde geldi. Prefabrik evler kampanyalı fiyatlarla satışa çıkarıldı.  2+1, 3+1, 4+1 ucuz fiyata prefabrik ev kampanyası başladı. İşte kampanyalı fiyatlar ve detayları...

O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz 2+1, 3+1 evler satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan konut satış listesine yeni iller ekledi. O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz ev satıyor. İşte detaylar...

TOKİ'den ucuz konut müjdesi! 3+1 evi 4 bin TL'den başlayan taksitle satışa çıkardı! Başvurular 8 Eylül'de sona eriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum'da 10 adet konutu uygun taksitlerle satışa sunduğunu ilan etti. Bu kapsamda konutlar 4 bin 52 TL'den başlayan taksit fırsatıyla satışa çıkarılacak.

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

Şehir Plancıları Odası Genel Başkanı Gencay Serter: Konut politikası serbest piyasaya bırakılmamalı!

Sektörde yaşanan kriz, ‘nasıl bir konut politikası’ sorusunu da yeniden gündeme getiriyor. Halkın güvenli ve ucuz konuta erişiminin sağlanması amacıyla konut piyasasında yapılacak düzenlemeler gelecek için hayati önem taşıyor.

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

A101'e 50 cc motor geldi: iPhone 12'den daha ucuz! A101 4 Mayıs 2023 kataloğunu gören şok oldu!

A101'un 4 Mayıs kataloğu, birçok cazip indirim fırsatı sunarken, dikkatleri üzerine çeken en ilginç ürünlerden biri de motorsiklet oldu. Hem bütçe dostu fiyatı hem de kaliteli tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken motorsiklet, şehir içi ulaşımda pratik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Ucuz konuta 4 bin başvuru yapıldı Haberi

Ucuz konuta 4 bin başvuru yapıldı

Emeklilerin talebine en erken yanıt AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten geldi. Bilgiç, TOKİ ile görüşeceğini ve bu işi çözeceğinin sözünü verdi. Aradan geçen 2 aylık süreçte emeklilerin ucuz konut talebinde patlama yaşandı. Her gün yeni üye kaydı yaptıklarını ve üyelerin TOKİ için başvuruda bulunduklarını dile getiren Ersal, "Bugün itibariyle 4 bin başvuru oldu. Şu an şartlarını bilmiyoruz. Milletvekilimiz Recep Özel'in ev sayısının 3 binden 5'bine çıkartılması ile ilgili çalıştığını biliyoruz. Keşke 10 bine çıksa. Isparta'nın konuta gerçekten ihtiyacı var" diye konuştu.


Sabah...