14 / 05 / 2024

üçüz ninelerin evi

üçüz ninelerin evi

Ordu'daki üçüz nineler Emine Erdoğan'ın desteği ile yaptırılan evlerinde. Ordulu üçüz nineler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın destekleriyle yaptırılan yeni evlerinde ilk kışı üşümeden geçiriyor...

Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız!

Ülkedeki yüksek enflasyonist ortam her üründe olduğu gibi konutların değerlerinde de belirsizliğe neden olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan ''Değerini belirleyemediğiniz evi satamazsınız'' dedi.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’da Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bin evi teslim etmiş olacağız." dedi. 

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Kylie Jenner'ın kızı Stormi'ye iki katlı oyun evi hediyesi!

Dünyanın en genç milyarderi Kylie Jenner'ın 1,5 yaşındaki kızı Stormi'nin aldığı son Noel hediyesi, gerçek boyutlarda iki katlı bir oyun evi.

Kaçak evi internette 360 bin TL'ye satacaktı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ve internet üzerinden 360 bin liraya satışa sunulan ruhsatsız prefabrik evi yerle bir etti.

Karim Benzema'ya hırsız şoku! Evi soyuldu!

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema hırsız şoku yaşadı. Benzema'nın evi maç sırasında soyuldu.

Emekli Mimar Aliye Aköz’ün çöp evi!

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit yeni evlerinden ilk kareleri paylaştı. İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in merak edilen yeni evi!

Kocaeli Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Pakize Tarı Kültür Evi'nin inşaatını tamamlıyor.

üçüz ninelerin evi Haberi

üçüz ninelerin evi

Ordulu üçüz nineler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın destekleriyle yaptırılan yeni evlerinde ilk kışı üşümeden rahat geçiriyor.


Perşembe ilçesi Yazlık köyünde oturan 82 yaşındaki üçüzler Emriye, Hacer ve Hayriye Sarı'nın, oturma ve yatak odası ile mutfak bölümlerinden oluşan 53 metrekarelik yeni evlerini kullanmaya başlamasının ardından 10 ay geçti.


Geçen yıl teslim aldıkları yeni evlerinde kışı ilk kez geçiren üçüzler, evdeki sıcak su, soba, çamaşır ve bulaşık makinesi ile LCD televizyon imkanlarından yararlanabiliyor.


Ordu Valiliği tarafından alınan cep telefonuyla da istedikleri kişiyle görüşebilen üçüzler, durumlarından oldukça memnun. 


Üçüzlerden Emriye Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu kışın ilk defa üşümediklerini belirterek, "Bugüne kadar gün yüzü görmemiştik, Emine Erdoğan evimizi yaparak bize teslim etti. Başta Emine Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Herkesten Allah...