06 / 05 / 2024

Ufuk Turgut biyografi

Ufuk Turgut biyografi

Prime Gayrimenkul Değerleme Genel Koordinatörü Ufuk Turgut kimdir? Ufuk Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Turgut, ne zamandan beri Prime Gayrimenkul'de hizmet veriyor?

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 2017 faaliyet raporu!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 döneminine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün A.N.A Mohammed, E.M Mohammed, M. Abdelrahman ve H. Mohamed ortaklığında Fatih’te 280 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ufuk Yatırım 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul, 9 aylık finansal tablolar, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Turgut Aydın Holding, Beylerbeyi'nde konağa taşınıyor!

Turgut Aydın Holding'in yönetim merkezi Beylerbeyi'nde konak şeklinde yapılan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak..

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Kaya Turgut, Mehmet Tunç Turgut, Haluk Salkım, Fatoş Kılıç Bıçakcıoğlu ve Şaban Erdikler ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Savut tarafından kuruldu.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Turgut Uyar: Yatırım açısından en uygun zaman!

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Turgut Cansever'in hayali, Sivas Kalesi Projesi ile gerçekleştirilecek!

Dünyada üç kez "Ağa Han Mimarlık Ödülü"nü alan ve "Bilge Mimar" olarak tanınan merhum Turgut Cansever'in hayali, Sivas Kalesi Projesi ile gerçekleştirilecek.

Al Ufuk İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ufuk İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Jamal Al Numaırı imzasıyla bugün kuruldu.

Mimar ve şehir planlamacısı Turgut Cansever anıldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Kara bugünkü yazısında, Mimar ve şehir planlamacısı olan rahmetli Turgut Cansever'i andı. İşte o haber...

Ufuk Turgut biyografi Haberi

Ufuk Turgut biyografi

Ufuk Turgut kimdir?

Ufuk Turgut, 29 Temmuz 2013 tarihinden bu yana Prime Gayrımenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. bünyesinde çalışmakta olan Ufuk Turgut 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur.


1993- 1997 Yılları arasında Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu’nda, 

1997 – 2002 yılları arasında Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nde Müfettiş olarak çalışmış, 2002 yılında ise aynı kurumda Teftiş Kurulu Başkanlığı’na atanmış ve bu görevi 2013 yılına kadar sürdürmüştür.


Prime Gayrimenkul Değerleme..

Prime Gayrimenkul Değerleme, Sermaye Piyasası Kurulu’nun belirlediği değerleme standartlara göre çalışmaktadır. Şirketimiz Ağustos 2009 tarihinde  İstanbul  ’da Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 245.000 TL sermaye ile kurulmuştur. 


Prime Değerleme 2013 yılı itibariyle toplam 127 çalışanı ve 300'e yakın çözüm ortağı ile Türkiye’nin tüm illerinde değerleme hizmeti...