28 / 04 / 2024

Uğraş Sakyatan

Uğraş Sakyatan

Amantara İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi, Uğraş Sakyatan Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 200 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Altzeren Sokak 'ta kuruldu.

Venüs Yapı İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Venüs Yapı İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Uğur Gazanker Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Uğraş Sakyatan ile Fikret Kaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Şişli'de kuruldu.

Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turkish Express Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi, Özge Çiftçi, Uğraş Sakyatan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Mecca İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecca İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Sakyatan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Güneşli, Demirkapı Mahallesi, Şehit Nedim Demir Sokak'ta kuruldu.

Mahza Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahza Yapı İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Sakyatan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ağustos'ta Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi'nde kuruldu

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

İşsizlik illetiyle uğraşanlara çok bilinmeyen nakit desteği!

İş görüşmesine gitmeden önce yol, yemek, bakım ihtiyaçları vatandaşı kara kara düşündürüyor. Her iş görüşmesinden önce hazırlık yapan kişiler, işsiz olduğu dönemde yaptığı masraflar nedeniyle zor durumda kalabiliyor. Pek bilinmese de iş arama sürecinde vatandaşlara 1650 TL yardım yapılıyor. İşte tüm

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Antalya'da iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan emlakçı hayatını kaybetti

Antalya'nın Kepez ilçesinde, otomobil ve emlak alım satım işiyle uğraşan Emrullah Oğrak iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi...

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

FETÖ, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bitmesin diye çok uğraştı!

Boğaz’ın 3’üncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılıyor. İbrahim Çeçen, "Bu köprü bitmesin diye çok uğraştılar. FETÖ olmasaydı, çok daha erken bitecekti. Amaçlarına ulaşamadılar. Dünyanın gözünün içine batıra batıra köprüyü erken açıyoruz" dedi.

Stracon İnşaat Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stracon İnşaat Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Uğraş Sakyatan ve Fikret Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Torbalı'da emlakçılık sektörü canlandı!

Torbalı'da hızla artan nüfus ve göç alımı inşat sektörünü canlandırmasıyla birlikte emlakçılık sektörünü de canlandırdı. Emlekçılık ile uğraşanların sayısının birden artması alım - satım işlemlerinde takipsizliğe neden oluyor.

Amantara İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Amantara İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi, Uğraş Sakyatan Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 200 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Altzeren Sokak 'ta kuruldu.

Özcan Kazgan: Bina alırken iyi araştırılmalı!

Körfez’de inşaat işiyle uğraşan Özcanlar Mimarlık Mühendislik'in sahibi Özcan Kazgan, bina alırken mühendisin ve inşaat firmasının geçmişine mutlaka bakılması gerektiğini söyledi.

Kuleli Evleri Bomonti'de teslimler 1 yıl sonra!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Bomonti’nin yeni göz bebeği Kuleli Evleri'nde 440 bin TL'ye!

Bazı projeler farklıdır, en iyisini yaratabilmek için profesyonel ekipler ile harcanan bolca zaman ve uzuuun uğraşlar gerektirir. En ince ayrıntısına kadar titizlikle hazırlanır, takip edilir ve hayata geçirilir.

Uğraş Sakyatan Haberi

Uğraş Sakyatan

Amantara İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi, Uğraş Sakyatan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Beşiktaş, Levent Mahallesi, Altzeren Sokak'ta kuruldu. 


Amantara İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; A- İnşaat; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve kiraya vermek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve satmak ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...