16 / 05 / 2024

Uğur Erdoğan denizli imar açıklaması

Uğur Erdoğan denizli imar açıklaması

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, "Yılın ilk yarısında, belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 45,5 arttı" diye konuştu. 

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Milyonlarca personel bu haberi duyduğunda sevinçten havalara uçacak! Erdoğan imzayı attı

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği işçi zammında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta yapılan zam açıklaması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Çocuğu olan ailelere 5500 TL ödenecek! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Çocuğu olan aileleri 5500 TL yardım yapılacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek zam' çıkışı: Ne hale getirdiğimiz ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan günden güne artan hayat pahalılığı karşısında "açız" diye seslenenlere cevap verdi. Erdoğan, ülkeye yapılan yatırımlar sayesinde yoksulluğu sona erdirdiklerini söyledi. Erdoğan, "Aç kalan falan yok" açıklaması yaptı.

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milyonlara elektrik faturası müjdesi! 1 Mart itibariyle...

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Senegal'e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uçakta gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Enflasyonda son dakika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve "Enflasyon başta olmak üzere şu dönemde yaşadığımız her sıkıntının da üstesinden mutlaka geleceğiz." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da ne yapıldıysa biz yaptık!

Metrobüsün de kendi dönemlerinde hayata geçirildiğine değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu andaki yönetim bir metrobüs daha yapmış değil." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: Maaşlara ek zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında işçilere müjdeli haberi verdi. Memur sözleşmesinde olduğu gibi kamu işçilerinin ücretlerinde de yüzde 2,5'lik bir artış daha ilave edilecek. Böylece işçilerin ücretlerine yüzde 28'i bulan bir artış yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! O borçlar erteleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu karar ile Antalya, Muğla, Adana, Mersin ve Osmaniye'de meydana gelen orman yangınları sebebiyle zarar gören tüketicilerin elektrik fatura tahsilatları 3 ay süreyle ertelendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutları açıklaması!

Ülkede yaşanan afetlerle ilgili de önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu an itibarıyla bizim bir defa hemen süratle yapılmakta olan evlerimiz var. Bunları TOKİ olarak yapıyoruz ve yıl sonuna kadar da inşallah biz bir yılda bu konutları yapacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehir hastanelerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleriyle ilgili konuştu. "Şu an Türkiye genelinde hastanemizin olmadığı il yok, bırak onu ilçeler yok" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehir hastanesi de bittiği zaman sizin de bakış açınız değişecek" dedi.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Uğur Erdoğan denizli imar açıklaması Haberi

Uğur Erdoğan denizli imar açıklaması

Denizli Ticaret Odası'nın eylül ayı meclis toplantısı Salih Sarıkaya başkanlığında online olarak gerçekleştirildi. Gündemdeki konuların görüşülmesinden sonra DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye ve Denizli’deki ekonomik gelişmelerle ilgili üyelere bilgi verdi. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesiyle ipotekli konut satışının yüzde 123 arttığını, konut sektöründe yurt genelinde binin üzerinde net bir istihdam artışı olduğu belirtti. 

Dünya Gazetesi'nden Osman Nuri Boyacı'nın haberine göre; yakalanan ivmeyi desteklemek için ilk elde konut kredisi faizlerinin 0,99'un altında tutulmasını talep eden Erdoğan, “Oda olarak başlattığımız kampanyayla Denizli'de konut stokları eridi. Müteahhitler yeni alanların imara açılmasını bekliyor" şeklinde konuştu.

Ekonomi yönetimi tarafından alınan tedbirler ve sağlanan desteklerin etkisiyle, hızlı bir toparlanma sürecine girildiğine dikkat çeken Başkan Erdoğan, Ekonomik Güven Endeksi'nin yüzde 3,1 artarak...