01 / 05 / 2024

Uğur Tütüneker kimdir

Uğur Tütüneker kimdir

Futbolda Fetullahçı Terör Örgütü yapılanması gerçekleştirdikleri gerekçesiyle haklarında soruşturma başlatılan Galatasaray'lı eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz'in mal varlıklarına el konuldu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Tanıtım Hizmetleri ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Gök tarafından kuruldu.

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Mevlüt Öztekin kimdir?

AKP Kağıthane İlçe Başkanı Mühendis Mevlüt Öztekin'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Kağıthane İlçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Mevlüt Öztekin kimdir?

Menderes Türel kimdir?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin yeniden belediye başkan adayı oldu. Peki, Menderes Türel kimdir? Menderes Türel, bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 12,99 sınırına ulaştı!

Özderici GYO sermayesindeki Ali Uğur Özderici'nin payları 2 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 12,99 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları 13,24 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO sermayesindeki payları 1 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 13,24 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 14,38 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 23 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 14,38 sınırına ulaştı.

Uğur Tütüneker kimdir Haberi

Uğur Tütüneker kimdir

Fetullahçı Terör Örgütü'nün en önemli isimlerinden olan Hakan Şükür, 200 milyon lirasına el konulunca geri vites yaptı. Daha önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye ağır hakaretlerde bulunan Hakan Şükür, 15 Temmuz darbe girişiminin başarılı olmaması nedeniyle twitter hesabından kendisinin bile inanmadığı mesajlar paylaştı. 'FETÖ' soruşturmaları kapsamında tutuklanan babası Selmet Şükür'ün durumuna "ailece çok üzüldüklerini" belirten Şükür, "Tamamen başka dünyanın insanları olan ailemin hiçbir ferdinin bahsi geçen FETÖ ile hiçbir bağı yok. Bunu kime sorsanız bilir. Tüm kalbimle söylüyorum birçok sporcu arkadaşımın dediği gibi bizler de geçmişte milli ve manevi Türkçemizin tanıtımı ve bayrağımızın dünyada dalgalandırılması çerçevesinde sempati duyduğumuz bu hareket hakkındaki bugüne kadar ortaya atılan iddiaları bilebilmemiz imkansızdı" dedi. Pensilvanya'daki teröriste canını verecek kadar bağlı olan Hakan Şükür, "Cumhurbaşkanı'na,...