01 / 07 / 2024

Uğuraydın Araç Ekspertizlik şirketi

Uğuraydın Araç Ekspertizlik şirketi

Uğuraydın Araç Ekspertizlik Ticaret Limited Şirketi, Uğur Karabacak ve Aydın Yenigün ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran' da Bağcılar, Göztepe Mahallesi' nde kuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı: 485 milyar TL destekle İstanbul'u dönüştüreceğiz!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 485 milyar liralık bir destekle İstanbul'u dönüştüreceklerini dile getirdi.

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

TOKİ mağdurlarının sorunlarının araştırılması önerisi reddedildi!

CHP’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın sosyal konut projelerinde yaşanan sorunların araştırılması için verdiği Meclis araştırması açılması önerisi TBMM’de AK Parti ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün kopuyor! Memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor! Hemen bakın

Memur ve emekli zammında dananın kuyruğu bugün resmen kopuyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, memur ve memur emeklisinin zammı belli oluyor. Hemen bu detaylara bakın...

U. Şafak Öğün kaç yılında doğdu? Harvard Business School'a neden gitti? Ne zaman genel müdür oldu?

U. Şafak Öğün, ne zaman dünyaya geldi? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Harvard Business School'a neden gitti? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte U. Şafak Öğün ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Range Rover'a Rakip: JAECOO 7 Modeli ile Tahtını Sallıyor mu? Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çeken Yeni Araç!

Range Rover’a rakip olarak yeni bir araç modeli tanıtıldı. Ucuz ve lüks olmasıyla tanınan araç şimdiden araç tutkunlarının gönlünü fethetti. Dünyada otomotiv piyasasında şu an bu araç konuşuluyor.  İşte tanıtımı yapılan ve Range Rover'ın tahtını sallayan o araç modeli...

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Euroda dananın kuyruğu yarın kopuyor! Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 

Avrupa Merkez Bnakası (ECB) faiz kararını yarın açıklayacak. Euroda danannın kuyruğu yarın kopuyor. Euro yükselecek mi, düşecek mi? Son dakika euro/TL kuru...

Dolar sadece 5 saat sonra böyle olacak! Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün saat 14:00'da faiz kararını açıklayacak. Karar için sadece 5 saat kalırken piyasaların gözü karara çevrildi. Özellikle dolar, karar sonrası böyle olacak. Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın.

6 şehirde eğitime kar nedeni ile bir gün ara verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre, Türkiye'nin büyük bir bölümünde soğuk hava etkili oluyor ve hava sıcaklıkları aniden düşüyor. Birçok ilde kar yağışı görülüyor ve kar yağışının etkisiyle eğitim ve öğretime 30 Mart'ta bir gün ara verildiği açıklandı. İşte tatil olan iller...

Uğuraydın Araç Ekspertizlik şirketi Haberi

Uğuraydın Araç Ekspertizlik şirketi


Uğuraydın Araç Ekspertizlik Ticaret Limited Şirketi, Uğur Karabacak ve Aydın Yenigün ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu.


Uğuraydın Araç Ekspertizlik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Oto araçlarının arıza ve hasarlarının tespitini yapmak, yaptırmak, servislerini kurmak ve kurdurmak. 2- Her çeşit MARKA ve modelde otoların bakımını yapmak, bakımlarla ilgili servislerini kurmak ve kurdurmak.  3- Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4- Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını  imal  etmek, ettirmek, almak, satmak, ithalat ve ihracatını  yapmak.  5- Her türlü oto yedek parçalarının yurt dışındaki ve yurt içindeki imalatçı firmaları ile anlaşmalar yaparak, bu firmaların...