15 / 05 / 2024

Uğurlu Global Turizm Ticaret iletişim

Uğurlu Global Turizm Ticaret iletişim

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teo Global Turizm Seyahat Acentası Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Sirel tarafından kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

MIUI 14 global tanıtımı! MIUI 14 alacak bütün Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar!..

Bugün Xiaomi tarafından düzenlenen bir etkinlikte MIUI 14'ün global versiyonunun çıkışı da başladı. İşte MIUI 14 alacak tüm modeller...

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Mtm Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtm Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Tuncer Cambal tarafından kuruldu.

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Global Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de S.A. Muhammad Muhammad ve Moffak Sabır Hamad ortaklığında kuruldu.

Pasha Global Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Global Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özer ve Yavuz Keskin ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Keleş tarafından kuruldu.

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Global Turizm Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Akbalık tarafından kuruldu.

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Global Turizm Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlhan Mustafa Selman  Ve Sıraç Altun tarafından  kuruldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret iletişim Haberi

Uğurlu Global Turizm Ticaret iletişim

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.


Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Amaç Ve Konu : Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-) Otomotiv sektörü ile ilgili olarak her türlü motorlu, motorsuz araçların sanayi ve iş makinelerinin yurtiçinde ve yurt dışında imalatını toptan ve perakende olarak alım satımını, ithalat ihracatını yapmak, kiralama hizmetlerini, otopark hizmetlerini vermek 2-) Her türlü kara, hava ve deniz araçlarının yedek parçaları, aksesuar ve lastiklerinin toptan ve perakende olarak alım satım ithalat ihracat ve imalatını yapmak 3-)Her türlü kara, hava ve deniz taşıtları ile şehiriçi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı yapmak 4-) Yurtiçinde ve yurtdışında turizm...