05 / 05 / 2024

Ukrayna Home in Turkey

Ukrayna Home in Turkey

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek 'Home in Turkey' fuarında Türkiye'deki yeni konut projeleri bu ülkede görücüye çıkacak

Türkiye ile Japonya, Ukrayna’yı yeniden inşa edecek!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Japonya-Türkiye Ekonomik Ortaklık Anlaşması müzakerelerine teknik düzeyde tekrar başlama kararı aldık” ifadelerini kullandı. Müzakere başlıklarının biri de Ukrayna’nın yeniden inşası olacak.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orsa Home İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Kilimci tarafından kuruldu.

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kb Home İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Tekin tarafından kuruldu.

Turkcell’in ortağından Ukrayna’ya servet teklifi! 13 milyar doları aşıyor...

Turkcell'in ortaklarından olan ve son yaptırımlarla birlikte Avrupa'daki varlıkları dondurulan Rus oligark Mihail Fridman'ın yaptırımların kaldırılması karşılığında servetinin bir bölümünü Ukrayna’ya vermeyi teklif ettiği iddia edildi.

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

 Türk müteahhitleri iş başında! Ukrayna'nın yeniden inşasında görev almayı bekliyorlar!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren tarafından gelen açıklamada, Ukrayna'nın yeniden imar ve inşasında görev almaya hazır olduklarını dile getirdi.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Ukrayna’da inşaat izni başvuruları 24 saat içinde yanıtlanıyor!

Ukrayna'da binlerce inşaat için hazır olma beyanı, çalışmanın başlangıcına dair mesajlar ve uygulanması için izinler yayınlandı.

Ukrayna Home in Turkey Haberi

Ukrayna Home in Turkey

Home in Turkey fuarının Kiev'de yeni açılan Fairmont Grand Otel'de yapılması bekleniyor. Fairmont Grand Otel'in lüks balo salonu ve iki showroom'unda yapılacak fuarda İstanbul, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yapılan ve devam eden son projeler Ukraynalı seçkin davetlilere sunulacak.


Fuar organizasyonunu yapan IMC Production şirketinin sahibi Oğuzhan Güler, yaptığı açıklamada; "Ukrayna yur dışında gayrimenkul yatırım oranı bütün eski Sovyet bölgesinde Rusya'dan sonra en yüksek olan ülke. Ukraynalı emlak yatırımcılarının fuara dikkatini çekmek için iki ay süresince çok geniş bir tanıtım kampanyası yapacağız. Son yıllardaki ülke içi ekonomik ve siyasi şartlar insanların yurtdışında emlak yatırımlarını ciddi oranda arttı. Yurt dışında emlak yatırım oranı 2011 yılında yüzde 28,5 artarak 2010'a göre çok ciddi bir yükseliş gösterdi." dedi.


Türkiye'nin Ukrayna halkının en sevdiği tatil ülkesi...