04 / 05 / 2024

Ukrayna kripto para

Ukrayna kripto para

Rusya ve Avrupa arasına sıkışan Ukrayna, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto paraları yasal hale getiren 5. ülke oldu.

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.

Netflix'te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından biri olan Ukrayna merkezli WhiteBIT,  abone sayısı ile dikkat çeken ve ikonik bir marka haline gelen Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Avrupa’daki kulanıcılar Netflix'e kripto para ile ödeme yaparak abone olabilecek!.

Ukrayna'ya yaklaşık 60 milyon dolar değerine kripto para bağışı!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Ukrayna'ya yapılan kripto para bağışının yaklaşık 60 milyon dolarlık değere ulaştığı bildirildi.

Kripto para dünyasında neler oluyor? Hızlı yükselişin ardında savaş mı var?

Kripto para piyasasının ve özellikle lider Bitcoin’in hızlı yükselişinin ardında Ukrayna-Rusya savaşı olduğu düşünülüyor. İşte detaylar…

Donald Trump'tan kripto para açıklaması!

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump kripto para piyasasını çok tehlikeli bulduğunu açıkladı. 

Kripto para dolandırıcılıkları soğuk cüzdana talebi artırdı!

Coinoxs kurucularından Can Azizoğlu, kripto para varlıklarının sıcak cüzdanlarda tutulmasının, güvenliğin kripto para piyasalarına bırakılması anlamını taşıdığını belirtti.

BAE kripto para merkezi olmak için görüşmelere başladı!

Kripto para piyasasının merkezi olmak isteyen  Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Asyalı şirketler ile görüşmelere başladı.

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Ukrayna kripto para Haberi

Ukrayna kripto para

Son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto paralara yönelik dünya ülkeleri çeşitli düzenlemeler gerçekleştirirken, bazı ülkeler de yasaklamayı tercih etti. Hürriyet'te yer alan habere göre, Rusya ve Avrupa arasına sıkışan Ukrayna kripto paraları yasal hale getirdi. Artık Ukrayna'da kripto para işlemleri yasal zeminde, kanunlar içerisinde yürütülmüş olacak.

Ukrayna parlamentosunda milletvekillerinin büyük bir kısmı son zamanlarda sık sık gündemge gelen kripto paraların kullanılması amacıyla evet oyu verdi. Böylece ülke kripto paraları yasal hale getiren 5. ülke olmuş oldu.

YASAL ALTYAPI VAR MI?

Ukrayna'da kripto paralarla ilgili olarak yasal bir altyapı yok. Regülasyonlar devlet başkanı tarafından onaylanacak ve daha sonra yürürlüğe girecek.

KRİPTO PARALARDA İSTİKRAR VAR MI?

İnişli çıkışlı bir grafik seyreden kripto paralarda henüz istikrarlı bir fiyat yakalanmadı. Kripto paraya yatırım yapan...