05 / 05 / 2024

Ukrayna otelleri

Ukrayna otelleri

DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı yaşatmayı hedefliyor. İşte görselleri...

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Türk müteahhitleri için Ukrayna fırsatı!

Ukrayna 5 yılda 25 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapacak. Ülke inşaat malzemeleri üreticileri ve ihracatçıları ile Türk müteahhitleri açısından ciddi bir fırsat oluşturuyor.

Ukrayna'da emlak vergisi ödeme sistemi değişecek!

Ukrayna'da yapılan yeni düzenleme ile emlak vergisi artık konut metrekare alanı dikkate alınarak değil, konut değeri dikkate alınarak alınacak. Bununla beraber şehir merkezinde yaşayanlar daha fazla emlak vergisi ödeyecek.

Türkiye ve Ukrayna savunma alanında ortaklık anlaşması imzaladı!

Türk şirketi LODOS Propulsion Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ile Ukrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom bünyesindeki gaz türbini üretim şirketi Zorya-Mashproekt ortaklık anlaşması imzaladı.

Rusya ile Ukrayna uzun yıllardan beri ilk kez ticari işbirliğini görüşüyor!

Rusya’nın başkenti Moskova’da, 2014 yılının ocak ayından beri ilk kez Ukrayna ile ticari ve ekonomik işbirliğinin ele alındığı bir görüşmenin yapıldığı bildirildi.

Türkiye Ukrayna'da inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında gerçekleştirilen görüşme sonrasında ortak bildiri yayınlandı. Yayınlanan bildiriye göre Türkiye 'Büyük İnşaat' ile Ukrayna’daki inşaat faaliyetlerini artırıyor!

Ukrayna'da konut sektörüne yeni yasa! Yatırımcılar nasıl korunacak?

Ukrayna’da konut sektöründe mali piramitlerin ve skandala yol açan bitmemiş projelerin ortaya çıkmasını engellemek amacıyla Topluluklar ve Bölgeler Kalkınma Bakanlığı, “İnşaat Projelerine Borç Verenlerin Haklarının Korunması İçin Ukrayna’nın Bazı Yasama Kanunlarında Değişiklik Yapılmasına Dair” bir

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Türk inşaat firmasına teşekkür!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İvano-Frankivsk şehrini ziyareti sırasında selden zarar gören bölgeye yardım eden Türk inşaat firmasına teşekkür etti.

Ukrayna ve Türkiye Serbest Ticaret Anlaşması görüşmelerine yeniden başladı!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı Taras Kaçka, Ukrayna ve Türkiye arasında serbest ticaret anlaşması görüşmelerinin tekrar başladığını bildirdi.

Ukrayna'da Türk müteahhitler için 25 milyar dolarlık iş fırsatı!

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği Başkanı Burak Pehlivan yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın 25 milyar dolar altyapı yatırımına hazırlanmasının Türk müteahhitler için ciddi bir fırsat olduğunu söyledi.

Ukrayna'da ev kiraları düştü!

Ukrayna'da uzmanlar pandemi ve mevsimsellik sebebiyle kira fiyatlarının düştüğünü söylüyor. Peki Ukrayna'da konut sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

NZD İnşaat'tan Ukrayna'da dev anlaşma!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından NZD İnşaat tarafından Ukrayna'da çok ses getirecek bir projenin anlaşması imzalandı.

Ukrayna’da emlak piyasasındaki kriz artık olgunlaştı!

Exchange Teknolojileri Merkezi analisti Maksim Orişçak yaptığı açıklamada Ukrayna’da emlak piyasasında krizin olgunlaştığını söyledi.

Ukrayna otelleri Haberi

Ukrayna otelleri

Türkiye’de ve dünyanın birçok farklı ülkesinde projeler üreten DP+Güzey Mimarlık’ın Ukrayna’nın Kiev kenti için, tarihi kent dokusu içerisinde geliştirdikleri şehir oteli projesi olan Kiev Hotel, günümüz çağdaş estetiğine uygun bir anlayışla, tarihle olan bağlarını koparmadan çevresiyle uyum içinde var olmayı amaçlıyor. 



3.300 metrekare taban alanına ve toplam 30.950 metrekare büyüklüğe sahip olan Kiev Hotel projesi, doğal yeşil alanlar içerisinde ve Dinyeper nehri kıyısında yer alan ve kent meydanı ile ilişkili bir noktada inşa edilmeye hazırlanıyor.


Yere özgü çağdaş tasarım anlayışı

Konsept proje tasarımı DP+Güzey Mimarlık ve Cumhur Keskinok’a ait olan Kiev Hotel projesi, köklü geçmişi ile Slav kültürünün önemli başkentleri arasında yer alan Kiev’in, bozulmamış tarihi dokusu içerisinde, çağdaş normların hakim olduğu ve tarihe sırtını dönmeyen bir tasarım anlayışı çerçevesinde ele...