04 / 05 / 2024

ulanbator ankara caddesi

ulanbator ankara caddesi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'da Ankara Caddesi'nin açılışını yaptı

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Konya'da türbe alanı imara açılıyor!

Konya Ankara Caddesi üzerindeki Halka Beğüş Mescidi ve Türbesi’nin doğu kısmında bulunan arsa ile birleştirilerek sosyal tesis yapımı için imara açılması için çalışmalar başladı...

Atakule GYO Kuleli Caddesi No 5 değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, Kuleli Caddesi NO:5, 5441 ada, 12 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara Çankaya'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mebusevleri Mahallesi, İller Caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 20 Aralık 2018 olarak açıklandı.

ulanbator ankara caddesi Haberi

ulanbator ankara caddesi

TİKA ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla çevre düzenlemesi ve asfaltlanması yapılan Ankara Caddesi'nde bulunan  Atatürk İlkokulu'nun bahçesinde düzenlenen törende konuşan Arınç, "Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'la gerçekleştirdiğimiz ziyaret çerçevesinde Ankara Caddesi'nin açılışında bulunmaktan büyük gurur duyuyorum" dedi.


Caddenin düzenlemesi için katkı sağlayan Moğol yetkililer ile TİKA ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Arınç, "Caddenin bizim için büyük bir önem taşıyan özelliği, üzerinde büyük bir prestije sahip olan Atatürk İlkokulu'nun bulunmasıdır. Daha önce 5'inci Okul olarak adlandırılan bu güzel eğitim kurumuna Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün adının verilmesi bizim için övünç kaynağıdır" diye konuştu.


Arınç, Türkiye'de de Moğol tarihinin en önemli karakteri olan Cengiz Han'ın adının yaşatılmasına büyük önem verildiğini kaydederek, "Biz de Cengiz Han'ın adını ülkemizde yaşatıyoruz. Ankara'da büyük bir caddeye ve parka...