02 / 05 / 2024

Ulaşlar Turizm kap

Ulaşlar Turizm kap

Ulaşlar Turizm, Rusya krizinin yarattığı zararın ardından, rotayı inşaat sektörüne çevirmek zorunda kaldı. Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu.

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Mülk sahipleri dedektif gibi piyasa araştırması yapıyor!

Mülk sahipleri, mülklerine ilişkin kira bedellerini güncellemek için güncel kira dekontlarını delil olarak sunmak üzere dedektif gibi çalışıp emlakçıların kapısını aşındırıyor.

Bu sıfır araçlar adeta kapış kapış satılıyor! Toyota Corolla'ya 180 bin TL, Hyundai Tucson'a 140 bin TL'lik indirim!

Otomobil fiyatlarında ibre resmen tersine döndü. Yatırım amaçlı satın alımlar kesilince markaların otomobil kampanyaları başladı. Toyota Corolla ve Hyundai Tucson modelleri kampanyalı fiyatlarla satılıyor.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Pamukkale’nin termal otelleri kapılarını açtı!

Pamukkale’nin şifalı kırmızı suyuyla büyük ün kazanan Karahayıt Mahallesi’nde bulunan termal oteller, kapılarını açtı. Turizm tesisleri, normalleşme süreciyle birlikte yeniden ziyaretçilerini ağırlıyor.

Rize'deki eğimli binalar görenleri şaşırtıyor!

Rize'de yıllar önce inşa edilen 4 bina yüzde 6 eğimleri ile görenleri şaşırtıyor. Balkonlar kırıldığı için demirle destek yapılan binada oturan vatandaşlar, "Dairelerde kapılar ve pencerelerin kimi kapanmıyor, kimi ise açılmıyor." dedi...

Ulaşlar Turizm kap Haberi

Ulaşlar Turizm kap

Son dönemde Rusya krizi ve artan terör olaylarıyla 2016'da kötü bir yıl geçirebileceği ifade edilen turizm sektöründe özellikle Rus turistlere hitap eden tesis sahiplerini zor günler bekliyor gibi duruyor. Turizmde kayıpların artabileceğine dair her gün yeni bir haber gelirken, ilginç bir haber de Antalyalı bir turizm şirketinden geldi: Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada turizm sektöründen inşaat sektörüne geçeceğini duyurdu. Business HT'den Enes Tunagür'e konuşan Ulaşlar Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Meftun Ulaş, 4 yıldızlı bir tesise sahip olmaları nedeniyle daha çok Rus turistlere hitap ettiklerini aktarırken, 2014'te patlak veren Rusya-Ukrayna krizi sonrası sıkıntı yaşadıklarım söyledi. 


'TURİZMDE İKLİM DEĞİŞTİ, SEKTÖRE İLİŞKİN BAKIŞIMIZ OLUMSUZA DÖNDÜ' 


Ulaş, turizmden inşaata geçiş kararını ise dış...