02 / 05 / 2024

ulaşlı asfalt çalışması

ulaşlı asfalt çalışması

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Tahıl koridoru çalışmasından sonra Ukrayna'dan flaş buğday adımı: Her ay yüzde 50 artıyor

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın limanlarda bekleyen tahıl dolu gemilerin yola çıkarılması için başlattığı tahıl koridoru çalışmasında ilk somut adım geldi. Ukrayna, ülkeden buğday başta olmak üzere tahıl ihracatı için dikkat çeken bir açıklama yaptı.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

İzmir'de 109 bin 921 binada hasar tespit çalışması yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugüne kadar 109 bin 921 binada 586 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışması tamamlanmıştır. Ağır hasarlı, acil yıkılacak ve yıkık bina sayımız 506'ya, 4 bin 239 bağımsız bölüme ulaşmıştır" dedi.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kolçak yaptığı açıklamada Uzungöl'ün çevre düzenlenmesi için proje çalışması başlatıldığını söyledi.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM'de!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Gebze-Halkalı hattının çalışmasını etkileyecek hiçbir eksiklik yok!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Necdet Sümbül, "Yarın açılacak Gebze-Halkalı hattıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını, bu hattın çalışmasını etkileyecek hiçbir eksikliğin olmadığını belirtmek istiyoruz." diye açıklama yaptı. 

Konut sektöründe envanter çalışması yapılıyor!

Türkiye'deki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespitine ilişkin sektör temsilcileri KONUTDER, GYODER, İNDER ve Emlak Konut GYO tarafından envanter çalışması yapılıyor...

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Bakanlık'tan Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması!

Çevre Bakanlığı, Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması başlatacak. SÇD çalışmasıyla enerjiden tarıma, ormancılıktan turizm ve ulaştırmaya kadar birçok alanda yürütülecek projeler, ilk aşamadan itibaren "çevreye duyarlı" bir şekilde hayata geçirilecek.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

ulaşlı asfalt çalışması Haberi

ulaşlı asfalt çalışması


Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe genelinde program dahilinde yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptıkları inceleme sonrasında başlatılan zemin düzenleme çalışmalarını tamamladıktan sonra, Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde Asfalt çalışmasını gerçekleştirdi. Tretuvarların düzenlenmesi ve aydınlatma direklerinin Elektrik hatlarının çekilmesi çalışmalarından sonra parke taş düzenlenmesi sonrasında bu bölgedeki sorun çözüme kavuşturulmuş olunacak.

Vatandaşlar yapılan çalışmalardan oldukça memnun kalırken, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler.


Manşet...