23 / 07 / 2024

Ulubey K Tipi Cezaevi yerine ne yapıldı

Ulubey K Tipi Cezaevi yerine ne yapıldı

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Kahramanmaraş Türkoğlu'ndaki köy afet konutları Kasım'da teslim edilecek!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Türkoğlu ilçesine bağlı 5 kırsal mahallede inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 250 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu Kasım ayında sahiplerine teslim edilecek.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Beko derin dondurucular 5.119 TL'den başlayan fiyatlarla! 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteli ve yenilikçi beyaz eşyanın adresi olan Beko, farklı kapasitelere sahip çekmeceli (dikey) ve sandık tipi (yatay) derin dondurucularıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Peki, Beko derin dondurucular kaç TL?  İşte detaylar...

Derin dondurucu almayı düşünenler dikkat! Beko indirim başlattı! 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Derin dondurucu almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Beko'dan geldi. Kaliteli beyaz eşyanın adresi Beko, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucu modellerine 1.250 TL indirim yaptı. Peki, Beko derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Arçelik derin dondurucularda indirim fırsatı! 19 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik, hem sandık tipi hem de çekmeceli derin dondurucularda indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik derin dondurucu fiyatları ne kadar? Arçelik 2062 MB Çekmeceli Derin Dondurucu kaç TL? 

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Ulubey K Tipi Cezaevi yerine ne yapıldı Haberi

Ulubey K Tipi Cezaevi yerine ne yapıldı

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi binası silah fabrikasına dönüştürüldü.


Uzun yıllar cezaevi olarak hizmet veren Ulubey ilçesindeki bina, belediye ve özel bir firmanın hazırladığı projeyle silah fabrikası oldu. Yaklaşık 10 milyon liraya mal olan fabrikada üretim başladı.


Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1988 yılında açılan cezaevinin 2008 yılında Adalet Bakanlığı tarafından kapatıldığını söyledi.


Türkcan, "Ancak 2008 yılında kapatılan eski cezaevi 2014 yılına kadar atıl bir halde duruyordu. Daha sonra Ordu Valiliği ve Ordu Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız istişare sonucu eski cezaevinin silah fabrikası olmasına karar verdik ve yürütülen gayretli çalışma sonucu eski cezaevini silah fabrikasına dönüştürmeyi başardık." dedi.


Şu ana kadar yapılan yatırım miktarının yaklaşık 10 milyon lira olduğuna da işaret eden Türkcan,...