05 / 05 / 2024

uludağ inşaat Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız

uludağ inşaat Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız

’Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız’ vaadi ile senet imzalattıkları 217 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla haklarında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Uludağ İnşaat’ın yöneticilerinin yargılanmasına devam edildi.

İnşaat sektörü temsilcileri 2024 yılından tedirgin! Arz sıkıntısı yaşanabilir!

Eflasyonist ortam, inşaat sektöründe kendini en çok konuta erişim zorluğu ve fahiş kira artışlarında gödterdi. İnşaat temsilcileri 2024'e karşı vatandaşları uyarıyor, uzmanlar 2023 yılının zorlu geçtiğini, 2024’e ise daha temkinli baktıklarını belirtti.

Yeni torba yasa hazırlandı! Fahiş inşaat malzemesi, kira, gıda fiyatlarına üç kat ceza!

Deprem bölgesinde fahiş fiyat tespit edilmesi durumunda üç kat ceza uygulanacak. Hiçbir gerekçe sunulmadan gıdadan inşaat malzemesine kadar her alanda fahiş fiyat artışı yapanlara ağır yaptırım uygulanacak.

İnşaat malzemelerindeki fiyat artışı kiraları da etkileyecek!

Son zamanlarda inşaat maliyetlerindeki artış konut fiyatlarını da olumsuz bir şekilde etkiliyor. Sektör temsilcileri inşaat malzemelerinde meydana gelen bu artışın kira fiyatlarını da etkileyeceğini dile getirdi. 

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 29 Haziran 2021 tarihinde yapılacak.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yapım işi!

Kütahya Belediye Başkanlığı, kira karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. ihale 16 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB, Beykoz'daki inşaatı bitmeyen film platosu için 4 yıldır kira ödüyor!

Sayıştay, İBB’nin Beykoz’da inşaatı yarım kaldığı için hayata geçirilemeyen “Yeşilçam Film Platosu” projesi için 2016'dan beri kira ödediğini belirledi. 

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin inşaatı başladı!

Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ, 100 bin konut projesinin inşaatına başladı...

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri öğrencilerle buluştu!

İMSİAD, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında, Bursa inşaat sektörün önde gelen temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

Bursa Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat işi ihalesi 12 Nisan'da yapılacak..

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Kütahya'da kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Merkez'de kira karşılığı inşaat yaptıracaktır. İhalesnin aylık bedeli 3 milyon TL olarak belilendi. 26 Mayıs'ta gerçekleşecek ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

uludağ inşaat Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız Haberi

uludağ inşaat Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız

BURSA’da, Seda Sayan’ın reklam filminde oynadığı, ’Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız’ vaadi ile senet imzalattıkları 217 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla haklarında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Uludağ İnşaat’ın yöneticilerinin yargılanmasına devam edildi. Cumhuriyet Savcısı, karar aşamasına gelen yargılamada 6 sanığın dolandırıcılık suçundan 217 kez cezalandırılmasını istedi.


Bursa’da, Seda Sayan’ın reklam filminde oynatıp, konut yapma vaadi ile 217 kişiye senet imzalatıp daha sonra bu kişileri dolandırdığı öne sürülen Uludağ İnşaat’ın yöneticileri Ahmet Toğrul, Rukiye Toğrul, Mehmet Kahraman, Ahmet Kahraman, Ali Şehan, Serdar Öztürk’ünde bulunduğu 10 kişi hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Bu kişiler hakkında ’Dolandırıcılık’ suçundan Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 3-7 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz sanıklar yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.



Bugün yapılan duruşmada Cumhuriyet Savcısı...