18 / 05 / 2024

Uludağ kızak

Uludağ kızak

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da arkadaşıyla kaportasını tahtalarla kapladıkları cipi modifiye eden Mahmut Öztürk, şimdi de aracın arkasına bağladıkları üzerinde mangal yapılabilen kızakla, tatilcilere hizmet vermeye hazırlanıyor.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklif Özak GYO'dan! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için en yüksek teklifi Özak GYO verdi. İşte tüm ayrıntılarıyla Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi...

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Özak GYO, 2021'de ne kadarlık satış yaptı?

Özak GYO, 2021 yılında Özak Göktürk projesinde yaklaşık 323 milyon TL+KDV, Hayat Tepe projesinde ise yaklaşık 3,9 milyon TL+KDV tutarında satış işlemi gerçekleştir

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Haliç Dayanışması üyelerinden 'Tersane İstanbul' projesine ilişkin çağrı!

Haliç Dayanışması üyeleri eski adıyla “Haliçport”, yeni adıyla “Tersane İstanbul” projesindeki çalışmalar sırasında Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin olduğu bölgedeki tarihi yapıların tahrip edildiği sebebiyle eylem yaptı.

Özak GYO'nun 3 aylık Yatırımcı Sunumu!

Özak GYO'nun 2020 yılı ilk 3 aylık finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerimizi içeren Yatırımcı Sunumu yayınlandı. 

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık seçildi...

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçildi...

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Uludağ kızak Haberi

Uludağ kızak

Arkadaşı Özdemir Kaya ile eski bir cipi, ön torpidosundan kaportasına kadar tamamen tahtalarla kaplayan Mahmut Cantürk, AA muhabirine, tahta ve kozalaklar kullanarak yaptıkları aracın büyük ilgi gördüğünü söyledi.


Bu kez 2 kişinin rahatlıkla oturabileceği, altında karda kolaylıkla kaymasını sağlayacak düzenek bulunan bir ulaşım aracı hazırladıklarını anlatan Cantürk, "Kızağı bir aparatla tahtadan araca bağladık. Mangal yapmak Uludağ'a gelenlerin vazgeçemediği bir keyif. Biz bu keyfi daha da geliştirmek istedik" dedi.


Cantürk, araca, "Saltanat kızağı" adını verdiklerini vurgulayarak, "Karın yağmasını bekliyoruz. Ancak kızak şimdiden turistlerin ilgisini çekmeye başladı. Tahtadan yaptığımız aracın arkasına bağlanan kızakla tatilciler, hem Uludağ'ı gezecek hem de mangal keyfi yaşayacak" diye...