21 / 05 / 2024

Uludağ otelleri fiyatları

Uludağ otelleri fiyatları

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

İlaç fiyatlarına zam kapıda! Yüzde 37'lik zam yapılacak! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen zamlara bir yenisi daha eklendi. İlaç fiyatlarına da zam geliyor. Sputnık yazarı Selin Uludağ bugün kaleme aldığı yazısında ilaç sektöründe yaşanacak zamlara değindi.

Uludağ'daki otelleri öğrenciler ve Arap turistler doldurdu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Uludağ'da fiyatlar zirvede!

TÜRSAB Başkanı Ulusoy, bu kış 5 milyon kişiyi ağırlamaya hazırlanan kış otellerinin kalite, popülerlik ve fiyat açısından Alpler’i yakaladığını söyledi. Uludağ'da beş gece 2 binTL!

Dublin Otelleri'nde düşen oda fiyatları yeniden yükseliyor!

İrlanda’nın başkenti Dublin’de ekonomik krizle birlikte bir hayli düşen otel odası fiyatları, yeniden yükselişe geçti

Uludağ otel yatırımcıları turizm sezonunu 12 aya yaymaya çalışıyor!

Uludağ otel yatırımcıları turizm sezonunun 12 aya yayılmasını sağlamak için harekete geçiyor. Alkoçlar Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ender Alkoçlar, “Master plana 5 bin kişilik bir kongre merkezi konulmasını sağladık. Kongre turizmi tatilcileri de Uluda

Kervansaray Otelleri'nin sahibi Sayılgan Ailesi, yalıyı tadilata soktular!

Bursa, Uludağ ve Bodrum Kervansaray Otelleri'nin sahibi Selim Sayılgan ile güzel eşi Burçak Hanım, Kandilli'deki yalılarını büyük bir tadilata sokmuş

Fiyapı Uludağ'da otel satın aldı, 5 otelle turizmciliğe giriyor!

Fiyapı, Garip Ada ve Almanya'da arsa operasyonlarından sonra turizmde üç proje daha geliştirdi. Başkan Fikret İnan, Uludağ'daki otel yatırımının ardından İstanbul ve Sakarya otelleri için adım atacaklarını söyledi  

'Uludağ Milli Parkı Projesi yenilik getirmeyecek'

Haluk Beceren, "Uludağ Milli Parkı Dönüşüm Projesi" ile ilgili olarak, "Plan taslağının Uludağ'ın 1. bölgesine hiçbir yenilik getirmeyeceği, yapılaşmayı ve problemleri daha da arttıracağı gözlenmiştir" dedi.

Uludağ dönüşüm planı kriz yarattı!

Uludağ'ın sorunlarını çözmek için yapılan 'dönüşüm planı' Türkiye'de kış turizminin merkezi olan ve kurulu 10 bin yatak kapasitesinin 5 bininin bulunduğu Uludağ'da kriz yarattı

`Otelimi kapatıyorum' diyen Ali Ağaoğlu'na Uludağ'dan destek

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'da, yeniden yapılanma tartışması giderek büyüyor

Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu My Resort'u kapatma kararı aldı

2009'da turizme 1 milyar dolar yatırım planlayan Ağaoğlu grubu, sürpriz bir kararla Uludağ'daki 5 yıldızlı oteli Ağaoğlu My Resort'u kapatma kararı aldı. Sebep, Orman Bakanlığı'nın bölgedeki otelleri yıkma planı

Uludağ otelleri fiyatları Haberi

Uludağ otelleri fiyatları

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.


 Hafta sonları günübirlikçilerin de yoğun ilgisiyle dolup taşan, yüzde 95'e varan doluluk oranlarına sahip olan "beyaz cennet"teki otellerin sömestr tatili rezervasyonları ise şimdiden kapandı. Kamu misafirhaneleri hariç, birinci ve ikinci yerleşim bölgelerinde 22 özel konaklama tesisinde 6 bin 500'e yakın yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, okulların sömestr tatili olan 24 Ocak-8 Şubat'ta daha yoğun günler bekleniyor. 



"Sömestr tatili rezervasyonları şimdiden doldu"


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uludağ'ın sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin kayak merkezi markası olduğunu söyledi. Uludağ'ın,...