07 / 07 / 2024

uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi

uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi

Ağır kış koşulları düşünülerek inşa edilen Uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi ve tuvaletler mimarisiyle dikkati çekiyor...

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Doğalgazı yakmayanlar ceza ödeyecek! Milyonlarca kişiye petek şoku!

Sitede yaşayan herkes 'Merkezi Isıtma ve Sıhhi Sıcak Su Sistemlerinde Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına İlişkin Yönetmelik' ile airesinin metrekaresine bağlı olacak şekilde, fatura ödüyor. Fatura ödemeyeceğini düşünerek peteklerini kapatanlara ise şok bir haber geldi.

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Tesis yönetiminde yasa tasarısının ilk adımı atıldı!

Tesis Yönetim Derneği (TRFMA), Ankara Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa ile beraber tesis yönetimi hizmetleri ile ilgili faaliyetlerin düzenlenmesi kapsamında yasa, yönetmelik ve gerekli mevzuatın hazırlanması için Tesis Yönetim Yasası Çalıştayı’nın ilk toplantısını yaptı. 

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

Sitelerde yönetim planı nasıl tescil edilir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz 13 ada. Her ada parsellere ayrılmış ve 140 parsel var. Her parselde bodrum+3 kat tek bağımsız bölümlü. Alt yapısı, sosyal tesis alanları ve artma tesisi müşterek. Site yönetim planı hazırlatılarak yönetim tapuya tescil edilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi Haberi

uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi

Uludağ'da yaz aylarında kamp yapanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik Sarıalan Kamp Alanı'nda 2 ayrı Sıhhi Tesis Kompleksi inşa edildi. İnşa edilen tesis mimarisiyle dikkat çekiyor. 

Sıhhi Tesis Kompleksi içinde duş, lavabo, engelliler için duş ve lavabo ile tesisat odası ve depo bölümleri bulunuyor. Simetrik yapıdaki binada, kadın ve erkek bölümlerinde sekizer adet duş bölümü, soyunma kabinleri ve alaturka-alafranga 4'er adet de tuvalet bölmesi yer alıyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kış koşulları düşünülerek yapılan binalar mimarisiyle de dikkati çekiyor. Çatı sistemleri kış koşullarında dayanıklı zenon panel sisteminden inşa edilen binaların çatı kaplamaları alüminyum kenet sistem ile cephe kaplamaları ise komple kültür taşı ile yapıldı.

Girişindeki rampaların ahşap malzeme ile kaplandığı kompleksteki, binanın dış cephesi için birbirleriyle ve doğayla uyumlu alüminyum, ahşap ve...