03 / 05 / 2024

Uludağa mevsimin ilk karı yağdı

Uludağa mevsimin ilk karı yağdı

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı. Öğlen saatlerinde başlayan kar, beyaza bürünen oteller bölgesinde sevinçle karşılandı. Yağışın, yağmura dönmesiyle Çobankaya’da karlar eridi.

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! İlk evini alacaklara kredi desteği verilecek...

Merkez Bankası ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ilk kez ev sahibi olacaklar için yüksek vadeli, düşük faiz ile konut kredisi çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu ile ilgili olarak "Evlilik kredisi tüm Türkiye'de yaygınlaşacağı açıklandı.

Halk GYO'nun 4 projesinin değeri 10 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar hasılat sağlandı? 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 4 projesinin değeri 30 Eylül itibarıyla 10 milyar TL'yi aştı. Peki şirket ilk 9 ayda ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte o rakamlar...

Özak GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 15 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar kira geliri elde edildi?

Özak GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 15 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi açıklandı! İlk iki sırasında Tüpraş ve THY yer alıyor!

Capital dergisi, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listeyi açıkladı. Listenin ilk sırasında yine Tüpraş ve THY yer alıyor.

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!

Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ediyor. Dolar gelişmiş ülke para birimleri karşısında düşük seviyelerde işlem görmeye devam ederken, doların fırlayacağı tarih açıklandı. 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez verildi! Gözünüzü açın!

TOGG'dan son dakika üretim açıklaması! İlk üretimin yapılacağı tarih belli oldu

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yıl sonunda banttan indirilecek. TOGG yöneticisi Gürcan Karakaş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra ilk üretimin yapılacağı tarih resmen duyuruldu.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

TOKİ Beşiktaş Abbasağa ihalesinin ilk oturumu bugün! 

TOKİ İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde yer alan konut fonksiyonuna sahip arsasını satışa çıkardı. Açık artırma usulü ile satışa çıkarılan arsanın ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirilecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Cumhuriyet tarihinin ilk Süryani Kilisesi'nin inşaatında son durum!

Yeşilköy'deki Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani Kadim Ortodoks Kilisesi'nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Kaba inşaatı tamamlanan kilise çalışmalardan sonra Cumhuriyet tarihinin sıfırdan inşa edilen ilk Süryani kilisesi olacak.

Emlak Katılım, ilk sukuk ihracını tamamladı!

Emlak Katılım yaptığı açıklamada ilk sukuk ihracını tamamladığını bildirdi. Emlak Katılım, talepleri 28-29 Nisan 2020 tarihinde topladı.

Uludağa mevsimin ilk karı yağdı Haberi

Uludağa mevsimin ilk karı yağdı

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı.


Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, öğlen saatlerinde başlayan kar yağışının ardından beyaza bürünen oteller bölgesindeki sevinçle karşılandı. 


Çobankaya Kızılay Kamp Merkezi sakinleri karın yağmasına sevinirken, yağışın karla karışık yağmura dönmesiyle Çobankaya’da karlar eridi. 


Yüksek kesimlerde yağan kar otel kameralarına bu şekilde...