22 / 05 / 2024

uludağda kar kalınlığı ne kadar

uludağda kar kalınlığı ne kadar

Kar kalınlığının 12 santimetreye düştüğü ve turistlerin az miktardaki karın üzerinde kayak yapmaya çalıştığı Uludağ' da 22 Ocak' tan itibaren kar yağışı beklendiği bildirildi...

'Beyaz Cennet' Uludağ'da kar kalınlığı 12 santimetreye düştü!

Kayak merkezinin havadan çekilen görüntüleri, kış ortasında "oteller bölgesi" ve pistlerde büyük açılmalar meydana geldiğini, kar altındaki toprak zeminin iyice gün yüzüne çıktığını ortaya koydu...

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Galatasaray Hatay'da 100 kalıcı konut yaptırıyor!

Hatay'da depremzede çocuklar ve esnafla bir araya gelen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Hatay’da 100 tane kalıcı konut yaptırdığını açıkladı. 

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Çiftalan Mahallesi, Liman Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. Söz konusu limandan Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacı da karşılanacak.

CarrefourSA’da et çılgınlığı başladı! Dana kıyma 159.50 TL Dana döş sarma 164.50 TL İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

CarrefourSA’da et çılgınlığı başladı! Dana kıyma 159.50 TL, dana döş sarma 164.50 TL’den satışa sunuluyor. İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Diyarbakır'da tarihi kalıntıların üzerine bina inşa edildi!

Diyarbakır Silvan'da Eyyübiler dönemine ait tarihi hamam ve şehir kalıntıları üzerine bina yapıldığı ortaya çıktı. 

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Beykoz'daki Yeşil Köşk 8.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Halk GYO 20 Haziran'da kar payı dağıtımına başlayacak!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 20 Haziran'da kar payı dağıtımına başlayacağını bildirdi. 

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Uludağ'da kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak yapıları yıkıyor. Ekipler, kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villayı yıktı.

uludağda kar kalınlığı ne kadar Haberi

uludağda kar kalınlığı ne kadar


Kar kalınlığının 12 santimetreye düştüğü ve turistlerin az miktardaki karın üzerinde kayak yapmaya çalıştığı Uludağ'da 22 Ocak'tan itibaren kar yağışı bekleniyor.


Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'ın "oteller bölgesi"nde, yağışsız geçen haftaların ardından pistlerde büyük açılmalar meydana geldi.


Kar kalınlığının 12 santimetre olarak ölçüldüğü, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşük olduğu bölgede, bazı yabancı turistlerin, az miktardaki karın üzerinde güçlükle kayak yapmaya çalıştıkları görüldü. Çocuklar da yarı kar, yarı toprak zeminde, kızakla kayarak eğlendi.


Bursa Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklığın 2 derece olarak ölçüldüğü Uludağ'da, 22 Ocak Çarşamba gününden başlayarak 3 gün sürecek kar yağışı beklendiğini...