03 / 05 / 2024

uludağda otel rezervasyonu

uludağda otel rezervasyonu

Türkiye' nin önde gelen kış turizm den Uludağ' da oteller yılbaşı için hazırlıklarını tamamladı. Yılbaşında kar yağışı beklenmezken, zirvede otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı...

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

İstanbul'da otel yatırımları hızlandı!

Yeni otel yatırımları Türkiye genelinde olduğu gibi İstanbul'da da hız kesmiyor. 'Yatırım niyeti beyanı' olarak kabul edilen teşvik belgesine bağlanan komple yeni otel proje sayısı da bunu ortaya koyuyor. 

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Ordu'da otel inşaatında çökme meydana geldi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu'da otel inşaatında yaşanan çökmede yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Sadettin Saran Hırvatistan’da otel yatırımı ile turizme adım attı!

Türkiye’de yayınlanan spor içeriğinin yüzde 50’den fazlasının yayın hakkına sahip olan, ekonomik büyümesini sporla gerçekleştiren Sadettin Saran, Hırvatistan’da yaptığı otel yatırımı ile turizme adım attı. 

İstanbul'da otel konseptli 13 proje!

İstanbul'da karma konseptteki projeler dikkat çekiyor. Otel, ticari alanlar, AVM gibi farklı birimlere yer verilen projeler ihtiyaçları maksimum düzeyde karşıladığı için daha çok tercih ediliyor. İşte İstanbul'da yükselen 13 otel konseptli proje...

Uludağ'da 9 otel yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye’nin ilk kayak merkezi olan ve özellikle İstanbullular’dan büyük ilgi gören Uludağ Milli Parkını yenilemek için çalışmalara başlıyor. 

Giresun’da otel yapana 1.2 milyon TL hibe!

Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Meclis Başkan Vekili Mustafa Yılmaz'ın yaptığı açıklamalara göre, Giresun’da otel yapana 1.2 milyon TL hibe edilecek..

uludağda otel rezervasyonu Haberi

uludağda otel rezervasyonu


Uludağ'da kış sezonu açılırken, tatilciler otellere gelmeye başladı. Artan yoğunluğa rağmen Uludağ'da kar kalınlığı her geçen gün azalıyor. Kar kalınlığının 30 santimetreye kadar çekildiği Uludağ'da bugün akşam saatlerinde kısa süreli hafif kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, yılbaşında Uludağ'da kar yağışı beklemediklerini söyledi. Yeni yıla kısa bir süre kala oteller hazırlıklarını tamamladı. Otellerin büyük kısmında doluluk oranı yüzde TOO'e yaklaşırken, işletmeciler tatilcilerin ilgisinden memnun. 


Doluluk yüzde 100!


Otel işletmecileri bu sene Arap turistlerin Uludağ'a büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekti. Yılbaşında Uludağ'ın dolu dolu programlarla tatilcilerini ağırlayacağını belirten Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, otellerin faaliyete geçtiğini, yılbaşına kadar yoğun bir ilgi beklediklerini söyledi. Beceren, "Noel tatili var. O tatil dönemi boyunca Uludağ'da yabancı misafirlerimizi ağırlıyoruz. Yılbaşından sonra...