03 / 05 / 2024

Uluıdağ

Uluıdağ

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı. Öğlen saatlerinde başlayan kar, beyaza bürünen oteller bölgesinde sevinçle karşılandı. Yağışın, yağmura dönmesiyle Çobankaya’da karlar eridi.

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

O bakanlığın ismi değişiyor! Teklif TBMM'ye geldi ÇED koşulu da kalkıyor

TBMM'ye sunulan “Endüstri Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”ne göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ismi değişiyor. “Cazip hale getirme” gerekçesiyle endüstri bölgelerinde yatırımcılara mülkiyet devri yapılmasının önü açılacak.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Gıda sektörüne yeni soluk! Ucuz gıda seferberliği başlayacak!

Gıda fiyatlarının düşmesi amacıyla “Birlikten Berekete” seferberliği başlatılıyor. Ürün takibini anlık yapacak dijital sistemle fiyatlar aşırı şişirilmeyecek ve stokçuluğun önüne geçilecek. İşte ayrıntılar...

Stokçuluğa yönelik kanun teklifi komisyonda kabul edildi!

Stokçuluğa karşı caydırıcılığın artırılmasını da içeren yasa tasarısı TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu tarafından kabul edildi.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

İtalya’da bu evler sadece 8.5 TL! Tek şart restorasyon!

İtalya'da "Sicilya'nın Balkonu" olarak bilinen Troina kasabasında 1 euro (8.47 TL) fiyatla evler satışa sunuldu. Bölgenin popülasyonunu artırmak için atılan adımdaki tek koşulu evleri restore etmek.

Bursa'da binalar tek tek yıkıldı! Ulu Cami'nin önü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım projesi kapsamında yıkımların etap etap sürmesinin ardından tarihi hanlar da ilerleyen zamanda caddeden görülüyor.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların etrafındaki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'da başlatılan "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında devam eden yıkımlarla Ulu Cami ve çevresindeki çarşıların silüeti ortaya çıktı.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

İzmir'in Konak ilçesinde Nevvar Salih İşgören Vakfı tarafından yaptırılan ve inşaatı süren Nevvar Salih İşgören Ulu Camisi'nin yüzde 90'ı tamamlandı. Cami inşaatı sırasında 60 bin metreküp beton, 10 bin ton da demir kullanıldı. 

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Uluıdağ Haberi

Uluıdağ

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı.


Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, öğlen saatlerinde başlayan kar yağışının ardından beyaza bürünen oteller bölgesindeki sevinçle karşılandı. 


Çobankaya Kızılay Kamp Merkezi sakinleri karın yağmasına sevinirken, yağışın karla karışık yağmura dönmesiyle Çobankaya’da karlar eridi. 


Yüksek kesimlerde yağan kar otel kameralarına bu şekilde...