14 / 05 / 2024

Ulupınar kanalizasyon

Ulupınar kanalizasyon

Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri, köylerinde içme suyu, yol, altyapı ve okul sıkıntılarının olduğunu iddia ederek, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Zonguldak Karaelmas Stadyumu 2019'da tamam!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yapım aşamasında olan Zonguldak Karaelmas Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 15 bin kişilik kapasiteli stadın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Devrek'e Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Zonguldak'ın Devrek bölgesinde Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada Devrek’teki öğrenci sayısının artacağını söyledi.

Kayseri Yahyalı'da sorunlar yerinde tespit ediliyor!

Yahyalı'da yeni bağlanan mahallelerin sorunlarının yerinde tespit etmek için Büyükçakır ve Ulupınar Mahalleleri ziyaret edildi.

Manisa Çaypınar sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli Çaypınar Mahallesi’nde başlattığı çalışma ile kanalizasyon hattı olmayan mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.

Zonguldak'ta inşaatı durdurulan hastane için TOKİ karar verecek!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Sakarya Şerbetpınarı Arıtma Tesisi’nin inşaatı tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karasu ve Kocaali ilçelerine hizmet verecek olan Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde inşa çalışmalarında önemli bir yok kat ettiklerini belirtti.

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Kocaeli Soğukpınar'daki 4 HES projesinde sona gelindi!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi, vatandaşa verdiği suya zam yapmamak amacı ile başlattığı HES Projesini bitirme noktasına geldi. İSU'nun en büyük HES projesi olan Soğuk Pınar üzerindeki 4 HES projesinin üçüncüsünün ihalesi yapıldı.

Zonguldak Bakacakkadı'ya 2. etap TOKİ konutları geliyor!

Zonguldak AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, ''Emekliler için Bakacakkadı'da konut talebi var. 1'inci etapta 250 konut yapılıyor, 2'nci etap konut yapılması için söz alındı'' dedi.

Zonguldak’ta 2. Etap TOKİ projesi isteniyor!

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.Özcan Ulupınar, TOKİ Başkan Yardımcısı Sami Er’i ziyaret etti.

Kemer Çıralı’da kaçak yapılaşma sona erecek!

Ulupınar Mahalle Muhtarı ve Ulupınar Çevre Koruma Geliştirme işletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı Habib Altınkaya; “Kaçak yapılaşma ve bu konudaki sıkıntılar sona erecek” dedi.

Zonguldak Bakacakkadı'ya TOKİ müjdesi!

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergun Turan ile görüşerek. Zonguldak'ta devam eden TOKİ projeleri hakkında bilgi aldı.

Ulupınar kanalizasyon Haberi

Ulupınar kanalizasyon

Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri köylerine okul, su, yol ve kanalizasyon istiyor. Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri, köylerinde içme suyu, yol, altyapı ve okul sıkıntılarının olduğunu iddia ederek, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar. İçme sularında kanserojen madde tespit edildiğini iddia eden vatandaşlar, 350 nüfuslu 37 haneli köylerine hizmet gelmesini istediler.İçme suyunda kanserojen madde varlığının raporlarla ispatlandığını belirten köy sakinlerinden Bahri Türkeri, köydeki sorunlar nedeniyle göç yaşandığını ifade etti.Baki Türkeri, hem siyasilerden hem de devlet büyüklerinden sorunların çözülmesini isteyerek, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.Türkeri, “Kanserojen madde içerikli suyu kullanamıyoruz. İçmezsek susuz kalıyoruz. Devlet yetkililerinden isteğimiz, köyümüze temiz bir su ve Ulupınar köyünün cehalet içinde kalmaması için çocuklarımıza okul istiyoruz. Çocuklarımız 13 kilometre uzaklıktaki okula gidiyorlar. Devlet yetkililerinin sorunlarımıza el uzatmalarını istiyoruz” ifadelerini...