07 / 07 / 2024

Ulupınar yolu çalışma

Ulupınar yolu çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yol Antalya’ya yakışır hale getiriliyor.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Tarihi Ulupınar yolu modernize ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması yapıyor. Yerli ve yabancı turistlerin yoğun olarak kullandığı yol Antalya’ya yakışır hale getiriliyor.

Ulupınar'da vatandaşlar okul istiyor!

Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri, köylerinde içme suyu, yol, altyapı ve okul sıkıntılarının olduğunu iddia ederek, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar.

Antakya'nın genelinde imar yolu açma çalışmaları sürüyor!

Antakya Belediyesi Antakya genelinde daha güzel ve düzenli bir Antakya için imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Kızılpınar'da çalışmalar başladı!

TESKİ tarafından Kızıipınar'ın kanalizasyon şebekesinin projelendirilme çalışması hayata geçirilirken, çalışma neticesinde iller Bankasından 27 milyon TL'lik kredi ile 90 bin metrekarelik alanda şebeke yenileme yapılacak.

Kemer Ulupınar Deresi köprüsü ne zaman bitecek?

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirti ve Çıralı'nın da yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Kemer Ulupınar Deresi'nde köprü yapılacak!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirken, Çıralı'nın yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Ulupınar'ın isale hattı yenilendi!

Manisa Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Manisa Ulupınar'ın isale hattı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar İlçesine bağlı Ulupınar Mahallesi’nde içme suyu isale hattını yeniledi. İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yenileme çalışmaları sayesinde mahallemize sorunsuz bir şekilde içme suyu ulaştırıldı” dedi.

Iğdır'da 55 köye yolu ulaşıma kapandı!

Iğdır'da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 55 köyle ulaşım sağlanamıyor. İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kardan kapanan 208 kilometrelik yolu ulaşıma açmak için çalışma başlattı.

Vergi dairesi çalışma saatleri 2015!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemesi gereken değer artış kazancı ve kira gelir vergisi için beyanname dönemi Mart ayı ile başladı. İşte 25 Mart'a kadar verilecek beyannameler için vergi dairesine gidecek olanlara vergi dairesi çalışma saatleri 2015...

CSO Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları şantiyesinde denetim!

Atatürk Kültür Merkezi alanı dördüncü bölgede yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları şantiyesine Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından dün denetim yapıldı.

Ulupınar yolu çalışma Haberi

Ulupınar yolu çalışma


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, ilçelerde yıllardır hizmet görmeyen bölgelere hizmet yağdırıyor. Ekipler, hem doğuda hem de batıda yıllar içinde deforme olan artık kullanılamaz hale gelen yolları modernize ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı ile Kemer’in tarihi Ulupınar yolunda sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Yerli ve yabancı turistlerin yaz-kış uğrak yeri olan Ulupınar Mahallesi’nin 4 kilometrelik yolu kullanışlı bir yol haline getiriliyor. Üzerinde oldukça dik yokuşların ve virajların bulunması nedeniyle ekipler, sağlam ve standartlara uygun bir yol yapmak için titiz bir çalışma yürütüyor.  Sıcak asfalt hizmeti bölge halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. 

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Uraz ve Ulupınar Mahalle Muhtarı Habip Altınkaya sıcak asfalt çalışmalarını...