03 / 05 / 2024

ulus savoy saruhan

ulus savoy saruhan

Mimarı tasarımı Emre Arolat, iç mimari tasarımı Autoban tarafından yapılan Ulus Savoy Lounge'ta 4 günlük bir etkinlik düzenleniyor...

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Sakarya Ulus caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Ulus Caddesi ile devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ulus’taki Osmanlı Camii inşaatını gezdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulus’ta inşaatı devam eden Osmanlı Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Erdoğan için camii çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı.

Yılmaz Tunç'tan Ulus Devlet Hastanesi'ne inceleme!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bu yıl hizmete giren Ulus İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Tunç, hastanedeki inceleme gezisinde hastaları da ziyaret ederek onlara acil şifalar diledi.

The Savoy Residence Tekirdağ ilklere imza atacak!

Sender İnşaat, Trakya'nın en büyük inşaat projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. The Savoy Residence Tekirdağ, Trakya'nın ilk gerçek rezidans projesi olacak...

Bade İşçil Ulus'taki evine aile konutu şerhi koydurdu!

Bade İşçil, Malkoç Süalp ile boşanma kararı alınca Ulus'taki evlerinden ayrılıp ikametini baba evi olan Büyükada'ya taşımıştı. Süalp, İşçil'in ikametgahını gizlice Ulus'taki eve geri aldırdığını öğrendi.

Metal Yapı Ulus projesine 2017'de başlayacak!

Metal Yapı Konut, deniz manzaralı 5'inci projesini Ulus'ta yapacak. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Ulus'ta müthiş bir deniz manzarasına sahip bir proje yapacağız ve bu projemize 2017'de başlayacağız" dedi.

Ulus Tarihi Kent Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus Tarihi Kent Projesi kapsamında, Ankara Kalesi önünde tarihi dokuya uygun bir meydan yapıyor. Çalışmalar nedeniyle Ankara Kalesi ve çevresinde yollar geçici süreyle trafiğe kapatıldı.

Oya Aydoğan’ın Ulus’taki evi Gurur Aydoğan'a kalacak!

Geride bıraktığımız gün, dokuz gündür yoğun bakımda kaldığı hastanede hayatını kaybeden Oya Aydoğan’ın milyonlar döktüğü antika eşyaları ve Ulus’taki evi tek varisi olan oğlu Gurur’a kalacak.

Bartın Ulus Devlet Hastanesi taşınıyor!

Bartın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Ulus Devlet Hastanesi'nde taşınma çalışmaları başladı. Hastanenin 120'ü metrekare oturum alanına ve 3211 metrekare kapalı alana sahip olduğu belirtildi.

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulus Gayrimenkul İnşaat Turizm Madencilik Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Balı tarafından 20 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Bakırköy, Kartaltepe Mahallesi, Mektupçu Sokak'ta kuruldu.

İşte Oya Aydoğan'ın Ulus'taki evi!

Türk sinemasının usta isimlerinden Oya Aydoğan, Ulus'taki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Antika biriktirmeyi sevdiğini söyleyen Oya Aydoğan, mavinin uğur getirdiğine inanıyor.

ulus savoy saruhan Haberi

ulus savoy saruhan

Mimari tasarımı Emre Aralot tarafından yapılan Ulus Savoy'da yaşam başlıyor. Ulus Savoy'un iç mimarisi Autoban tarafından yapıldı. Ulus Savoy Lounge'da 28-29-30-31 Mart tarihleri arasında saat 10.00-19.00 arasında bir etkinlik düzenliyor.


Savoy projesinde 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Proje 6-5 katlı 26 katlı olarak yükseliyor ve 301 adet daireden oluşuyor. Çarmıklı ile Saruhan Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede bulunan dairelerin büyüklükleri 110 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.


Adnan Saygun Caddesi 

No:66 34347 Ulus/İstanbul

0212 259 77 99

www.ulussavoy.com

Esra Nur...