05 / 05 / 2024

Uluslararası Dubai Emlak Fuarı

Uluslararası Dubai Emlak Fuarı

30 Nisan 2 Mayıs 2013 9.defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul fuarında yer alarak Ortadoğu'daki Yatırımcılara Gayrimenkul satışı yapacak.

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için UNTD İnşaat ile sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşmesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Dubai emlak piyasasına küresel yavaşlama dopingi!

BAE yurt dışından birçok süper zengin alıcıyı kendine çekmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu ay Dubai'de Palm Jumeirah'ta yapılan 163 milyon dolar değerindeki emlak satışı, tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret ediyor.

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Maha Alreem Aljarba tarafından kuruldu.

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Vip Uluslararası Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Maha Alreem Aljarba tarafından kuruldu.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor!

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor. Kurumsal Emlak Danışmanları Derneği KEDD Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, emlak ve gayrimenkul sektörünün büyümesiyle bölgeye olan talebin sürekli arttığını söyledi.

Dubai'de emlak fiyatları hızla düşüyor!

Dünyanın en zenginlerinin emlak yatırımları için en çok tercih ettiği ülke olan Dubai'de emlak fiyatları düşüşe geçti.

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Uluslararası bir emlak listeleri veritabanı olan Point2Homes, 28 ülke kapsamında dünyanın en pahallı evlerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan fiyata satılan o evler...

Konutta sıkıntı fiyatların yüksek oluşundan!

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, Mipim 2018 Uluslararası Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım Fuarı’nda 3’ü Başakşehir’de, biri Gaziosmanpaşa’da olmak üzere 4 proje sergilediklerini anlattı. Akbal, konutta sıkıntı arz fazlalığından değil fiyatların yüksek oluşundan kaynaklandığını söyledi. 

Uluslararası Dubai Emlak Fuarı Haberi

Uluslararası Dubai Emlak Fuarı

Yalova son dönemlerde Gayrimenkul alıcıları ve yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği yerlerden İstanbul’a yakınlığı ile bilinen Güney Marmara'da ön plana çıkmaktadır. Tuğra Emlak & İnşaat 10 yıldır; Sanayi, ticaret ve yatırımın cazibe merkezi Marmara'nın güney bölgesi Yalova, Bursa, Kocaeli, Sakarya ve bir dünya metropolü olan İstanbul'daki çok geniş portföy ağı ve konusunda uzman personeliyle İnşaat, Emlak, Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı ve Portföy Yönetimi konularında güvenilir, doğru ve bilimsel hizmet vermektedir.


            Tuğra Emlak İnşaat Genel Müdürü Aydın TEKİNER Yaptığı açıklama’da Bizim için çok değerli olan yatırımcılarımızın ilk sorusu olan "Gelecekteki Yatırımlarımız için Neden Güney Marmara ve daha önemlisi Neden Yalova?" sorusuna, resmi dairelerden ve özel sektörden tedarik edilen, basında kendisine ayrıntılı yer edinmiş olan bilgiler doğrultusunda görsel...