25 / 07 / 2024

uluslararası ınspre konferansı

uluslararası ınspre konferansı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Inspre Kongresine konuşmacı olarak katıldı

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı'nda neler konuşuldu?

"Mamur Çevre ve Gelecek", temasıyla yapılan 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı (ISL@H 2019), iki gün boyunca İslami mimari alanında çalışan uzmanları konuk etti.

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Türkiye uluslararası inşaat sektöründe marka oldu!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu, Türkiye’de gerçekleşti. Müteahhitler Çeşme’de ‘finansmanı’ konuştu..

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi olacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi-Çin ve Hindistan Üzerinden Global Krize Bakış ve Türkiye konferansına katıldı. Ağbal, İstanbul’u Uluslararası Finans Merkezi yapmayı istediklerini söyledi.

Çimento sektörünün devleri İstanbul'da buluşacak!

İstanbul'da gerçekleşecek INTERCEM Uluslararası Çimento Konferansı 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuara 40 ülkeden 400 firmanın katılması bekleniyor.

Uluslararası çimento üreticileri INTERCEM Konferansı'na katılacak!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

Antalya Kıyı Mühendisliği Konferansı düzenlendi!

Uluslararası Kıyı Mühendisliği Konferansı’nda uzmanlarla bir araya gelen Başkan Menderes Türel, Kruvaziyer Liman, Yat Limanı ve kanal projeleriyle ilgili her türlü fikir ve öneriye açık olduklarını söyledi.

Kalebodur, SBE16 İSTANBUL Konferansı’na sponsor oldu!

SBE16 İSTANBUL Konferansı’na Uluslararası Sürdürülebilir Yapı Çevre Konferansı- KALEBODUR Özel Oturum sponsoru olarak destek veriyor.

Sika Türkiye, Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı!

Sika Türkiye, bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Köprü Konferansı’na katıldı. Sika, fuarda en yeni ürünlerini de anlatma imkânı buldu.

Uluslararası 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen Uluslararası 8. İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansında katılımcılara hitabında, bu yıl ki konferansın ana temasını, sürdürülebilir iş sağlığı ve güvenliği başlıklarının oluşturduğunu söyledi.

uluslararası ınspre konferansı Haberi

uluslararası ınspre konferansı


Uluslararası Inspre Kongresi'ne konuşmacı olarak katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, son 10 yılda genişbant erişimi ve mobil iletişiminin yaygınlaşması ile sektörel büyümenin gurur verici seviyeye ulaştığını belirterek 2023 yılında hükümetin bilgi ve teknolojileri daha sık ve daha gelişmiş bir şekilde kullanacağını açıkladı.


Bakan Bayraktar, "Bilgi teknolojileri, sağladığı altyapı ile kente ilişkin bilgilerin yönetilmesi ve yaşam alanlarının iyileştirilmesine hizmet etmektedir. Kent bilgisi kentliye hizmet eden altyapı, çevre, inşaat, ulaştırma, enerji, turizm, tarım, haberleşme, güvenlik ve diğer tüm sektörlerce üretilen ya da kullanılan bilgilerin bütününden oluşmaktadır" dedi.


Teknolojinin kent bilgisi yönetilmesinde mekansal planlama ve kentsel dönüşüm süreçlerinin iyileştirilmesinde önemli bir karar destek aracı olduğunu belirten Bakan Bayraktar sözlerine şöyle devam etti: 


6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kanun kapsamında riskli...