18 / 05 / 2024

uluslararası kalınma bankası kredisi

uluslararası kalınma bankası kredisi

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası ( TSKB ), enerji ve kaynak verimliliği projelerinde kullandırmak üzere, KfW Kalkınma Bankası’ ndan 100 milyon euro tutarında kredi temin etti...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan deprem bölgesine finansman desteği!

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası arasında deprem bölgesine 500 milyon Euro finansman desteği sağlanması ile ilgili mutabakat zaptı imzalandığı kaydedildi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

TSKB'den depremlerden etkilenen firmalara 200 milyon dolarlık kaynak sağlanacak...

Türkiye’nin nitelikli kalkınması için sürdürülebilir yatırım projelerini destekleyen Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Japonya Uluslararası İş Birliği Bankası (JBIC) ile 200 milyon dolarlık yeni bir kaynak anlaşmasına imza attığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Ford Otosan’a, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan 200 milyon euro ek kredi!

Otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Ford Otosan’n, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 200 milyon euro tutarında ek kredi sağladığı duyuruldu.

İş Bankası’ndan yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik için yepyeni kaynak

Türkiye İş Bankası, yurt dışı havale akımları ile ilgili olan seküritizasyon programı kapsamı dahilinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Uluslararası Finans Kurumu'ndan (IFC) toplam 227 milyon dolar civarında, beş sene nihai vadeli yeni kaynak sağladı. İşte detaylar…

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan kira sertifikası açıklaması!

2021 yılı 3 aylık mali raporlarını açıklayan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Türkiye'de sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Bölgesel Ekonomik Görünüm raporunu açıkladı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, faaliyet gösterdiği ekonomilerin bu yıl yüzde 3,5 daralmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,8 büyümesinin beklendiğini duyurdu.

Uluslararası yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Yenilenebilir enerji alanında bölgesel iş birliği ve yatırım fırsatları Atlantik Konseyi ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası tarafından düzenlenecek konferansta masaya yatırılacak.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 1 milyar euro yatırım!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası Başkanı Suma Chakrabarti, yıl sonuna kadar Türkiye'de 1 milyar euro yatırım amaçladıklarını ifade etti.

CDB'den Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına 200 milyon dolar kredi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Çin Kalkınma Bankası'ndan, Çin'in yürüttüğü 'Bir Kuşak Bir Yol Girişimi'kapsamında, 200 milyon dolar tutarında kredi temin ettiğini duyurdu.

Japon Kalkınma Bankası İstanbul’da ofis açıyor!

Japon Kalkınma Bankası (JBIC) uzun bir zamandan sonra ilk yurtdışı ofisini İstanbul’da açmaya karar verdi. JBIC Başkan Yardımcısı Hayashi, ‘Türkiye’den neden ofis açıyorsunuz’ diye soranlara, ‘Geç bile kaldık, cevabını veriyoruz” dedi.

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun'daki gayrimenkulü 43 bin 500 TL'ye sattı!

Türkiye Kalkınma Bankası Samsun Alaçam'daki 76 metrekarelik gayrimenkulü 43 bin 500 TL bedelle sattı... 

uluslararası kalınma bankası kredisi Haberi

uluslararası kalınma bankası kredisi


TSKB enerji ve kaynak verimliliği projeleri için uluslararası kalkınma bankası KfW’dan 100 milyon euroluk kaynak sağladı.


Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), enerji ve kaynak verimliliği projelerinde kullandırmak üzere, KfW Kalkınma Bankası’ndan 100 milyon euro tutarında kredi temin etti. TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın,  bu finansmanın, KfW Kalkınma Bankası tarafından TSKB’ye devlet garantisi olmaksızın verilmiş ilk kredi olmasının büyük önem taşıdığını söyledi. TSKB Genel Müdürü Türkakın, “KfW’den temin ettiğimiz 100 milyon euroluk krediyle Türk iş dünyasının enerji ve kaynak verimliliği projelerini, uzun vade ve uygun maliyet imkanlarıyla desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu. Türkakın, sözlerine şöyle devam etti: “KfW Kalkınma Bankası’nın devlet garantisi aramaksızın Bankamıza sağlamış olduğu finansman desteği, hem Türkiye’nin büyüyen ekonomisine hem de TSKB’nin yüksek standartlardaki bankacılık anlayışına güven oyu...