04 / 05 / 2024

Uluslararası Perakende Kiralama Günü

Uluslararası Perakende Kiralama Günü

ECE Türkiye tarafından düzenlenen “Uluslararası Perakende Kiralama Günü”nde AVM'lerin ve perakedenin geleceği konuşuldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün uluslararası pazarlara açılması için destek!

Ruhsar Pekcan, "Gayrimenkul, lojistik, gastronomi, perakende ve konaklama sektörlerimizin uluslararası pazarlara açılmasına ve bu pazarlarda rekabet gücü kazanarak kalıcı olmalarına yönelik harcamalara destek vermeyi sürdürüyoruz" dedi.

Deniz Finansal Kiralama'nın ulusal notu 'AA' olarak teyit edildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin  uzun vade yerel para notunu "BB-", kısa vadeli yabancı para ve yerel para notlarını "B", destek notunu "4" ve ulusal notunu "AA" olarak teyit etti.

Ticari gayrimenkullerde dönüşüm süreci başladı!

ECE Türkiye tarafından düzenlenen “Uluslararası Perakende Kiralama Günü”nde AVM'lerin ve perakedenin geleceği konuşuldu.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

İstanbul'da 5 bin 194 uluslararası sermayeli gayrimenkul şirketi var!

Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri Bülteni'ne göre İstanbul'da faaliyette bulunan uluslararası sermayeli şirketlerin 11 bin 847'si toptan ve perakende ticaret, 5 bin 194'ü gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteriyor.

RES Gayrimenkul'den taşınmazda kiralama ve satış yönetimi!

RES Gayrimenkul teknolojik alt yapısı ile bu güne kadar bir çok ulusal ve uluslararası firmanın endüstriyel tesis arayışına çözüm üretti. İşte RES Gayrimenkul ile ticari gayrimenkulde kiralama ve satış yönetimi...

Uluslararası sermayeli 9 inşaat şirketi yabancı ortak iştiraki gerçekleşti!

Kayıtlı sermayesi 500 bin doların üzerinde olan 71 uluslararası sermayeli şirket, şube kuruluşuyla yabancı ortak iştiraki gerçekleşti. Bu şirketlerin 9'u gayrimenkul kiralama ve inşaat iş faaliyetleri sektöründe bulunuyor.

ECE Türkiye'nin portföyüne 3 yeni AVM girecek!

ECE Türkiye, "8. Uluslararası Perakende Kiralama Günü"nü gerçekleştirdi. Toplantıda ECE Türkiye'nin 12 ay içinde Axis İstanbul, Modern East ve Sur Yapı Marka AVM'lerinin açılışını gerçekleştireceği belirtildi.

Perakende Günleri için geri sayım!

25 - 26 Kasım 2015 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek 15. Perakende Günleri; Türkiye'nin markalarını uluslararası yatırımcılar, perakende grupları ve AVM'lerle buluşturacak.

Perakende liderleri, MAPIC 2015 öncesi toplantı düzenledi!

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı olan MAPIC 2015 öncesinde Türk perakende sektörünün liderleri bir değerlendirme toplantısı yaptı.

İstanbul'daki 4 bin 287 uluslararası sermayeli şirket gayrimenkul sektöründe!

Türkiye'de faaliyet gösteren toplam 43 bin 935 uluslararası sermayeli şirketin yarısından fazlası İstanbul'da faaliyet gösteriyor. 4 bin 287'si gayrimenkul kiralama ve iş faaliyetleri, 3 bin 538'i imalat sanayisi sektörlerinde faaliyet gösteriyor.

21.MAPIC Gayrimenkul Fuarı 18 Kasım'da Fransa'da!

Dünyanın en büyük uluslararası perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC, 18-20 Kasım’da Fransa’da 21. kez düzenlenecek. MAPIC’e ilk kez katılacak olan İran’a yoğun ilgi olması bekleniyor.

Uluslararası Perakende Kiralama Günü Haberi

Uluslararası Perakende Kiralama Günü

Dünyanın en büyük alışveriş merkezi yönetimi şirketlerinden ECE tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen “Uluslararası Perakende Kiralama Günü”nde sektörün geleceği hakkında konuşuldu. 

Dünya Gazetesi'nden Murat Küçük'ün haberine göre; Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de düzenlenen etkinliğe Türkiye'nin ve dünyanın perakende devlerinin üst düzey yöneticileri ve şirket sahiplerinin yanı sıra AVM yatırımcıları da katıldı. 400'den fazla katılımcının bulunduğu etkinliğin ana gündem maddesi Türk perakende sektöründe zor zamanlarda oluşan fırsatlar  oluştu.

ECE Türkiye CEO’su ve Genel Müdürü Stefan Zeiselmaier, ticari gayrimenkullerde sürekli bir dönüşüm sürecinden geçildiğini ve alışveriş merkezlerinin sunmakta oldukları perakende fonksiyonlarına ek olarak deneyimsel birer platform halinde olduğunu ifade etti. Zeiselmaier, 2019 yılında öne çıkan yaklaşımlarla birlikte ECE Türkiye’nin alışveriş merkezlerine yönelik planlardan ve hedeflerden bahsetti.

Zeiselmaier, “ECE olarak Türkiye’nin büyük potansiyeline inancımız ve bağlılığımız...