05 / 05 / 2024

Uluslararası Turizm Çalıştayı

Uluslararası Turizm Çalıştayı

Vali Hüseyin Avni Coş, Uluslararası Turizm Çalıştayı'nda Adananın sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerin ve yatırımlar için sahip olduğu avantajların tüm yönleriyle tanıtılacağını ifade etti...

İstanbul Deprem Çalıştayı bugün başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması için yapılan uluslararası Deprem Çalıştayı bugün başlıyor.

İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması amacıyla uluslararası katılımcıların da yer alacağı "İstanbul Deprem Çalıştayı" gerçekleştiriyor.

4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce Marmara Depremi'nin 18. yılında düzenlenen "4. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı" sona erdi.

Kaleiçi çalıştayı toplanıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, Kaleiçi’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’ne yolculuğunun ele alınacağı 17 Aralık Çalıştayı’na ilgili tüm tarafları davet ederken “Kaleiçi’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alması, evleri, sokakları ve hikayeleriyle dünyayla buluşma olanağı sağlayacak.

Antalya'da yapı denetimi çalıştayı düzenlendi!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nin ilk kez düzenlediği Yapı Denetimi Çalıştayı, başladı.

Bodrum'da İmar Uygulama Çalıştayı gerçekleşti!

5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı kanunu ile 3573 sayılı Zeytinciliğin Islahı ve Yabanilerin Aşılattırılması’na dair kanun ile ilgili “İmar Uygulama Çalıştayı” gerçekleşti.

Kocaeli'de Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı yapıldı!

Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanvekili ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Kocaeli Ticaret Odasında (KOTO) düzenlenen çalıştayın açılışında, Marmara Depremi'nin Türkiye açısından bir milat olduğunu belirtti...

Eskişehir'de Binalarda Enerji Verimliliği Çalıştayı düzenlendi!

Büyükşehir Belediyesi sürdürülebilir şehircilik çalışmaları kapsamında binalarda enerji verimliliğini desteklemek ve iş birlikleri için uygun ortam yaratmak amacıyla sektördeki paydaşları bir araya getiren ‘Binalarda Enerji Verimliliği İçerik Geliştirme Çalıştayı’ düzenledi.

Kocaeli Deprem Çalıştayı 8-10 Kasım'da!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’nın III. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı, 8-10 Kasım tarihlerinde Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Meclis Salonu’nda yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir'den deprem çalıştayı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nınl üçüncüsünü düzenleyecek. Bu yıl uluslararası hale getirilen çalıştaya yurtdışı ve yurtiçinden çeşitli akademisyenler ve uzmanlar katılacak.

Antalya’nın gözbebeği Kaleiçi için çalıştay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenledi. Kaleiçi için düzenlenen çalıştaya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı...

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenlendi!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı düzenledi. Başkan Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı sırasında Kaleiçi Hizmet Birliği konusunda çalışmalar yaptığını ve Kaleiçi'ne yatırım hamlesi başlattıklarını kaydetti.

Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak!

Büyükşehir Belediyesi imar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştiği Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyon Çalıştayı toplanacak

Uluslararası Turizm Çalıştayı Haberi

Uluslararası Turizm Çalıştayı
Vali Hüseyin Avni Coş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in destek ve katkılarıyla, 21-23 Eylül günleri arasında Dubai'de gerçekleştirilecek olan, Uluslararası Turizm Çalıştayı, Adananın da geniş bir stand ile temsil edileceğini ve fuarda turizmciler ile gerçekleştirilecek çalışma ve karşılıklı görüşmelerle, Adananın sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerin ve yatırımlar için sahip olduğu avantajların tüm yönleriyle tanıtılacağını ifade etti.

Adananın Tarihi, Doğal ve Turistik Zenginlikleri, Dubai'de Parıldayacak Söz konusu fuarda, Adananın tanıtımının Uluslararası turizm arenasında en iyi şekilde tanıtılacağını vurgulayan Vali Coş, "Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik'in üstün gayret ve destekleri ile İlimiz, yeni yatırımlar, sağlık turizmi, eko turizm, yayla turizmi, deniz ve inanç turizminde büyük ivme kazanıyor.

Dubai'de düzenlenecek fuarda, Adana kültür ve turizmindeki önemli gelişmeler ile tüm...