14 / 05 / 2024

Ulvi Karakaş

Ulvi Karakaş

Gündoğumu Mühendislik Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ulvi Karakaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2011.Sokak' ta kuruldu.

Togg CEO'su Gürcan Karakaş'tan yeni müjde

Togg'un CEO'su Gürcan Karakaş, firmanın C segmenti yeni binek modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğini açıkladı. İşte detaylar...

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Togg CEO'su Gürcan Karakaş açıkladı! Mayıs ayında 1000'in üzerinde araç teslim edilecek!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, Mayıs ve Haziran ayında üretimin artırılacağını söyleyerek, Mayıs ayında 1000’in üzerinde aracın teslim edileceğini açıkladı.

Emeklilik için gün sayanlar dikkat! Prim dökümünüzü mutlaka gözden geçirin

Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili düzenlemenin Aralık ayında Meclis'e gelmesi bekleniyor. EYT için gün sayanlara Türkiye Gazetesi Yazarı İsa Karakaş'tan önemli bir uyarı geldi.

Endeksa ve Ulvi Kocailik’ten gayrimenkul sektöründe iş birliği! Eğitimler başlıyor

Endeksa ile gayrimenkul sektörünün broker, eğitmen ve yazarlarından Ulvi Kocailik bir iş birliğine imza attı. İşte detaylar…

Milyonlar bunu bekliyor! EYT’liler ilk maaşlarını ne zaman alacak?

EYT düzenlemesiyle ilgili yapılan her açıklama vatandaşlar tarafından takip ediliyor. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş, EYT mağdurlarının ilk ne zaman maaş alacağını açıkladı.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

1+1 evler 10-15 bin, 2+1 evler 20-25 bin lira

İstanbul'da kiralık daire fiyatları İSTEBKoop Başkanını bile hayrete düşürdü. Başkan Ulvi Özcan yabancılara vatandaşlık karşılığı mülk satışının 1 milyon dolara yükseltilmesi ve bölgesel olarak sınırlandırılması hatta ertelenmesi gerektiğini söyledi.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Yol Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mustafa Karakaş tarafından kuruldu.

Yekar İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yekar İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yunus Emre Karakaş tarafından kuruldu.

TOGG'dan son dakika üretim açıklaması! İlk üretimin yapılacağı tarih belli oldu

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG, yıl sonunda banttan indirilecek. TOGG yöneticisi Gürcan Karakaş ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra ilk üretimin yapılacağı tarih resmen duyuruldu.

TOGG üst yöneticisi yeni çıkacak araçla ilgili fiyat açıklaması yaptı! Araç kaç liradan satılacak

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un 2023 Mart ayında pazara çıktığında kaç liradan satılacağı merak ediliyor. TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş, aracın fiyatının nasıl şekilleneceğini ilk kez açıkladı.

Ulvi Karakaş Haberi

Ulvi Karakaş

Gündoğumu Mühendislik Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ulvi Karakaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu. 


Gündoğumu Mühendislik Danışmanlık İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.  Yurt içinde ve Yurt dışında olmak üzere Tüm Mimarlık-Mühendislik dallarına ait Proje, danışmanlık, hizmet alımı, Yapım ve denetim hizmetleri yapmak,yaptırmak. Bunlarla ilgili her türlü imalatı, inşaatı, yıkım işlerini yapmak,yaptırmak, sonuçlandırmak. Diiger özel ve tüzel kurum ve kuruluşlarla ortaklık, konsorsiyum, ortak girişim (ortaklık) yapmak, ayrılmak, elaman istihdam etmek, her türlü teknik,resmi ve özel hizmetin, imalatın,mal ve eşyanın alım, satım, kiralama vb. distiribütörlüğü, ana bayilik, bayilik, acentalık, temsilcilik, mümessillik almak ve ayrılmak ile kendisne bağlı bayilik,temsilcilik mümessillik vermek,iptal etmek . Her...