16 / 05 / 2024

Ümit Önal

Ümit Önal

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL Celal Akdeniz, Hasan Demir ve Ümit Ünal ortaklığında kuruldu.

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Akıllı şehirlerle yılda 3 milyar TL tasarruf!

Türkiye’nin akıllı şehir teknolojisinde büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, “Yıllık tasarruf 3 milyar TL” dedi

Türkiye'nin akıllı şehirlerini Türk Telekom destekliyor!

ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2018, kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Önal, Türk Telekom'un hedef ve projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

beIN Media Group, Digitürk'ü satın alıyor!

Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, “beIN Media Group ile anlaşmaya varıldı. Katarlı şirket Digiturk’ün yüzde 100’ünü alıyor“ dedi.

Filli Boya renkleri modaya ilham verdi!

Coloration projesiyle uzun zamandır ülkemizin renk trendlerini belirleyen Filli Boya, moda tasarımcısı - trendsetter Ümit Ünal ile yaşam alanlarının renklerini bu kez kostümlere taşıyarak yine bir ilke imza attı.

Ümit Ünal’dan yeni evlenenlere renk ve dekorasyon önerileri!

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Ümit Alp: Uşak'taki 80 bin binanın 40 bini yıkılmalı!

Yapı denetim uzmanı inşaat mühendisi Ümit Alp, Uşak'ta 80 bin binadan 40 bininin yıkılması ve yeniden yapılması gerektiğini söyledi. Alp, 40 bin çürük binanın ekonomik maliyetinin 4 milyar lira civarında olduğunu söyledi.

Ümit Uysal: Kırcami imar planı hazır!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal yıllardır Antalya gündemi meşgul eden Kırcami planlamasında müjdeli haberi verdi. Muratpaşa'da Kırcami Uygulama İmar Planı tamamlandı. Uysal, 'Kırcami planı hazır' dedi.

Ünal Ersözlü: Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak!

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

Ünal Çetin: Gökçeada afete maruz kalmış bölge ilan edilsin!

Belediye Başkanı Ünal Çetin: Adadaki kuvvetli yağışla ilgili yaptığı açıklamada "Bu yaraların kapanması adına acilen adanın afete maruz kalmış bölge ilan edilmesi noktasında yetkililerden destek bekliyoruz" dedi

İMO Antalya Şube Yönetim Kurulu, Ümit Uysal'ı ziyaret etti!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal 'ı makamında ziyaret etti. Ümit Uysal inşaat mühendisliği mesleğini ve Odamızı yakından ilgilendiren mesleki sorunların yer aldığı Mesleki Denetim Raporunu sundu.

Ümit Öz kimdir?

Mimar Ümit Öz kimdir? Mimar Ümit Öz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ümit Öz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ümit Öz...

Ümit Önal Haberi

Ümit Önal

Katarlı beIN Media Group Digiturk’ün yüzde 100'ünü almak için gün sayıyor. Satışta son imzaların yaklaşık 2 aylık bir süreçte tamamlanacağı tahmin ediliyor. Bu arada Digiturk’te de hummalı bir çalışma var. Şirket danışmanlık şirketi McKenzie ile yeni yol haritasını çiziyor. Yaz sonu gibi yeni ortaklık yapısı ve yenilenmiş stratejisi ile yol almaya başlayacak. 


Beşiktaş’ın şampiyonluğu, Euroleague Final Four karşılaşmaları ve Fenerbahçe’nin basketboldaki Avrupa ikinciliği derken sporla dolu bir ha fta sonu yaşadık. Final Four karşılaşmaları için gittiğimiz Berlin’de Digiturk İcra Kurulu Başkanı Ümit Önal, şirketin 3 yıl önce Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredildiğini hatırlattı. 


Yüzde 100’ü Katarlılara 


Bilindiği gibi yönetimi Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na ait olan Digiturk’ün yüzde 53.3'ü Çukurova Grubu’na, yüzde 46.7’si de ABD’li Providence Equity Partner’a aitti. Büyük ortak Çukurova...