29 / 04 / 2024

Ümit Ünal dekorasyon

Ümit Ünal dekorasyon

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdenal Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL Celal Akdeniz, Hasan Demir ve Ümit Ünal ortaklığında kuruldu.

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Söve Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Raziye Ünal tarafından kuruldu.

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Al Turizm İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit İnal tarafından kuruldu.

Mrv2018 Mimarlık Dekorasyon Ve Proje Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrv2018 Mimarlık Dekorasyon Ve Proje Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karabaş tarafından kuruldu.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Bilik Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Nalburiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilik Yapı İnşaat Taahhüt Dekorasyon Nalburiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Bilik tarafından kuruldu. 

Voila Dekorasyon Tekstil Ve Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voila Dekorasyon Tekstil Ve Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Ak tarafından kuruldu. 

Akıllı şehirlerle yılda 3 milyar TL tasarruf!

Türkiye’nin akıllı şehir teknolojisinde büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, “Yıllık tasarruf 3 milyar TL” dedi

Türkiye'nin akıllı şehirlerini Türk Telekom destekliyor!

ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2018, kapsamında basın mensupları ile bir araya gelen Ümit Önal, Türk Telekom'un hedef ve projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Çvt Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çvt Yapı İnşaat Dekorasyon Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Atila Çil ve Ünal Tünci ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DM Dekorasyon Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İsmet Ünal tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, 1411 Sokak'ta kuruldu.

Ümit Ünal dekorasyon Haberi

Ümit Ünal dekorasyon

Koleksiyonun yaratıcısı, 17 yıldır Uluslararası Renk Örgütü (ICC)‘nin Türkiye temsilcisi olan tasarımcı Ümit Ünal, “ Yüreğiniz, gözleriniz hayata açıkken, mekanlarınız da açık olsun. Oluşturduğumuz koleksiyon, pozitif ve yaratıcı bir yaşam için tasarlandı.” Diyor ve renk önerilerini sıralıyor.


Ümit Ünal’dan Yeni Evlenenlere Kozmik Renkler


Yeni evlenen çiftlerde ortak sempati ve ortak seçimler önemli. Ama daha çok kristalize tonlar. Pembe bej, kuğu beyazı, ya da beyazdan daha çok ten rengine yakın bej skalalar, grimsi mavi beyazlar, yeni evlenenler için ideal renkler. Yormayan, pozitif duygu uyandıran tonlar ilişkiyi de güçlendiriyor. Pembe ve karbon gri, sarı safran ve siyah, lila ve gri, beyaz ve mint yeşili ve kaya kristali tonları deneysel ama etkili sonuçlar almaya yardımcı olacaktır. Tüm renkler Kozmos’tan.


En ileri teknoloji ile üretilen Alpinasilan...