18 / 05 / 2024

ummanlı ziyaretçiler modoko

ummanlı ziyaretçiler modoko

Mobilya’nın Başkenti olarak sektörde öncü olan Modoko, Ummanlı Mobilyacılardan oluşan bir heyeti ağırlamaya hazırlanıyor. 2-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da bulunacak olan heyet, Modoko’nun 45 yıllık tecrübesinden faydalanacak…

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Ekim ayında seri üretime geçmesi hedeflenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Galataport'ta sergilenmeye başladı. Ziyaretçiler 15 Ekim'e kadar aracı gelip inceleyebilecek.

New York’taki 260 milyon dolarlık Little Island parkı ziyaretçilere açıldı!

ABD'nin New York kentinde 260 milyon dolarla hayata geçirilen Little Island parkı ziyaretçilere açıldı. Park ziyaretçiler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıyor. 

Yüzen adalar turizme kazandırılacak!

Erzurum Tortum'da yer alan 6 yüzden ada için adım atıldı. Turizme kazandırılacak adalarda ziyaretçiler için tesis yapılacak.

Nilüfer Gölyazı Kültürevi hizmete açıldı!

Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin bir süredir bakım onarım çalışması yaptığı Gölyazı Kültürevi yenilenen şekliyle ziyaretçilerini ağırladı. Gölyazı Kültürevi’nde açılan mozaik sergisi ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Tahir Çelik: AVM'ler açılışa hazır!

Alışveriş Merkezi Yöneticileri Derneği (AVM-DER) Başkanı Tahir Çelik, AVM’lerde bulunan koronavirüs önlemlerinin güçlü ve en üst seviyede olduğunu, ziyaretçiler için evleri kadar güvenli bir ortam hazırladıklarından bahsetti.

Hayaletli olduğuna inanılan Almanya'daki Hohenzollern Kalesi!

Almanya'daki Hohenzollern Kalesi'nin ziyaretçiler tarafından hayaletli olduğuna inanılıyor.Ancak hayaletin çıkardığına inanılan sesin, dar yeraltı koridorlarında hava hareketinden olduğu belirtiliyor.

Melikgazi Türbesi'nde yapılan restorasyon tepki çekti!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde bulunan Melikgazi Türbesi'de yapılan restorasyon çalışması türbenin tarihi dokusunu yok ettiği gerekçesi ile eleştirildi. Türbenin yeni haline ziyaretçiler tepki gösterdi.

İstanbul Havalimanı, fuarlara uluslararası katılımı artıracak!

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Kühnel "İstanbul Havalimanı ile birlikte Türkiye, daha fazla uluslararası hava trafiğine sahip olacak. Ulusal ve uluslararası ziyaretçiler fuarlarımıza daha fazla katılım gösterecek." dedi.

Gurbetçiler Türkiye'den ev aldı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde devam eden Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na gurbetçilerden yoğun ilgi geldi. Fuarın ilk gününde olduğu gibi, ikinci gününde de ziyaretçiler firmaların emlak projelerinden satın aldı.

MIPIM'de İstanbul'da ev almanın cazibe ve kazancı anlatılacak!

İTO, MIPIM'de "en zenginin zengini" yatırımcıları İstanbul'a davet edecek. İTO Başkanı Çağlar: "Fuarda 'İki Kıta Tek Şehir' temalı İstanbul çadırına gelecek ziyaretçiler, önce İstanbul'a aşık olacak, ardından da şehirdeki projeleri tanıma imkanı bulacak" dedi.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

TBMM eski hizmet binasının yıkım çalışmaları devam ediyor!

Çalışmalar sırasında beton blokların devrilmesi zaman zaman Meclis kampüsünde heyecan yaratıyor. TBMM'ye gelen ziyaretçiler de cep telefonlarıyla yıkım çalışmalarını görüntülüyor.

ummanlı ziyaretçiler modoko Haberi

ummanlı ziyaretçiler modoko

Mobilya’nın Başkenti olarak sektörde öncü olan Modoko, Ummanlı Mobilyacılardan oluşan bir heyeti ağırlamaya hazırlanıyor. 2-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da bulunacak olan heyet, Modoko’nun 45 yıllık tecrübesinden faydalanacak…


Türkiye’de 350 mağazası ile dünyanın ilk ‘Mobilya AVM’si’ olma yolunda ilerleyen Modoko, yurt dışında da faaliyet gösteriyor. 200’den fazla ülkeye ihracat yapan Modoko, 22 kişiden oluşan Ummanlı mobilyacılarla 5 gün sürecek bir seminerde buluşuyor.


Küresel alanda başarılara imza atan Modoko, yabancı üreticilere de örnek oluyor. Türkiye’de ve dünyada mobilya sektörü, üretim ve markalaşma süreci hakkında bilgilerin paylaşılacağı seminerde ağırlıklı olarak, imalat ve tasarım üzerinde durulacak. 


Mobilya Sektöründe 45 yıl

Modoko Başkanı Etem Özçelik: ‘Mobilya sektöründe 45. yılımızı kutluyoruz, 1969’dan bu yana,  kaliteli ve en doğru hizmeti sunmak için çalıştık. Bunun sonucunda da Modoko’yu, dünya mobilya sektöründe...