04 / 05 / 2024

ümraniye avm mutlu inşaat

ümraniye avm mutlu inşaat

Mutlu İnşaat tarafından Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde hayata geçirilen Canpark Ümraniye AVM projesi 11 Ekim'de hizmete açılıyor...

AVM ziyaretçileri artıyor! 2023'te rekor gelecek! 

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, 2022’ye çok umutlu başlamamalarına rağmen çok mutlu tamamladıklarının altını çizdi. AVM ziyaretçi sayıları 2023'te rekor kıracak. İşte ayrıntılar...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Bucalı esnaflardan AVM projesine tepki!

İzmir Buca'da hayata geçirilmesi planlanan AVM projesine Buca esnafından tepki geldi. İESOB Başkanı Mutlu, “Yapılacak projeyle ilçe nefes almalı” açıklamasında bulundu.

Şehir Konakları Ümraniye'de teslimler başladı!

Sur Yapı'nın başlattığı Mutlu Evler Türkiye kampanyası kapsamında hayata geçirilen Şehir Konakları Ümraniye projesinde teslimler başladı. Projede 1+1'ler 920 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

ebebek, Atlantis AVM'de yeni mağaza açtı!

Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürün portöyüne sahip ebebek, Ankara’daki 13. Mağazasını Atlantis AVM’de açtı...

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi açıldı!

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mutlu Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurhayat Turan tarafından kuruldu. 

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Ümraniye'de yükselen Şehir Konakları projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Şehir Konakları Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyasına göre daireler için aylık 900 TL ödeme yapılabiliyor.

ümraniye avm mutlu inşaat Haberi

ümraniye avm mutlu inşaat

Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Canpark Ümraniye AVM,  11 Ekim'de kapılarını açıyor. 40 bin metrekare alan üzerinde yükselen Ümraniye AVM'nin  35 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Projede ayrıca 4 bin 500 metrekare alanda 75 odalı otel de bulunuyor. 


Metrekare kira fiyatı 40 dolarda başlıyor

Yaklaşık 105 mağazaya ev sahipliği yapacak olan Ümraniye AVM projesinde metrekare kira fiyatları 40 dolardan başlıyor 120 dolara kadar yükseliyor. Yüzde 40 oranında kiralamaların tamamlandığı Mutlu İnşaat Ümraniye AVM &Otel projesi 11 Ekim 2013 tarihinde hizmete açılması planlanıyor. 


Altından metro geçiyor

Alemdağ Caddesi üzerinde yükselen Mutlu İnşaat Ümraniye AVM projesinin hemen altından metro istasyonu geçiyor. İnşaatına 2011 yılında başlanan Canpark Ümraniye AVM'de mağazalar satılmıyor, tamamı kiralanıyor. 


Şengül...