05 / 05 / 2024

Ümraniye Belediyesi 15 temmuz meydanı

Ümraniye Belediyesi 15 temmuz meydanı

Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye’ye büyük bir meydan kazandıran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Tekirdağ ve Antalya'da 15 adet arsa ile 2 arazi satılıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Manavgat Belediyesi, 15 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Üniversite öğrencilerine müjde! 10 ay boyunca aylık 750 lira destek verilecek!

Ümraniye Belediyesi, üniversite eğitimi alan ve ikametgahı ilçede bulunan 593 gence aylık 750 TL eğitim desteği vereceğini açıkladı.

Deprem sonrası süreç hızlandı! Kentsel dönüşüm için başvurular fırladı

Ümraniye Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, depremden sonra kentsel dönüşüm başvurularının yüzde 350 arttığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ümraniye'de 183 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın!

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi'nde yer alan 183 metrekarelik arsayı satıyor. İstanbul'da arsa almak isteyenlere fırsat! Bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Ümraniye Yenişehir Mahallesi İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Belediyesi 25.09.2020 tarihinde yürürlüğe giren imar planlarını askıya çıkardı. 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantıları yapılıyor!

İstanbul Ümraniye Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları için Elmalıkent Mahallesi’nde hizmete açılan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Ümraniye Belediyesi 15 temmuz meydanı Haberi

Ümraniye Belediyesi 15 temmuz meydanı

Kaliteli hizmet anlayışı ile 2004 yılından beri başarılı projelere imza atan Ümraniye Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye’ye büyük bir meydan kazandıran Başkan Hasan Can, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nı yenileyerek prestijli bir projeyi hayata geçiriyor.

Göreve geldiği 2004 yılından bu yana başlattığı hizmet seferberliği ile Ümraniye’yi İstanbul’un parlayan yıldızı haline getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçeye dev bir kalıcı eser daha kazandırıyor. Ümraniye Belediyesi’nin birçok sosyal aktivitesinin gerçekleştirildiği 15 Temmuz Şehitler Meydanı yeni bir görünüme kavuşuyor.

Yeni Meydan ile Ümraniyelilerin günlük yaşamında çok önemli avantajlar sağlayacağını belirten Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, meydan çalışmaları kapsamında, Ümraniye Gaffar Efendi Sokakta bulunan 90’lı yıllarda inşa edilen İGDAŞ binasının deplase edildiğini hatırlatarak, 50 yıllık Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu’nun da Ümraniye...