17 / 05 / 2024

Ümraniye Bilgi Evi yapımı

Ümraniye Bilgi Evi yapımı

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Huzur Mahallesi'nde yapılacak muhtarlık hizmet binası ve bilgi evi yapım işini 29 Aralık'ta ihaleye çıkarıyor. İşin süresi 120 gün olarak belirlendi.

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Favos Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Yazılım Bilgi Teknolojileri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Ay tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Yapı Bilgi Modelleme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Bilgi Modelleme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taha Karslıoğlu tarafından kuruldu.

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Erzurum Pasinler'e yeni bilgi evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bilge bir neslin inşası için yaptığı eğitim yatırımları şehrin dört bir sathında sürüyor. 

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selami Balcı tarafından kuruldu.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Cibali Bilgi Evi, Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi!

Fatih Belediyesi'nin onrarım yaptıktan sonra bilg evi olarak kullandığı Cibali Bilgi Evi binası 10 yıllığına Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi.

Emek Bilgi Evi'nde inşaat tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan bilgi evlerinin bir yenisi Emek’te hizmete giriyor.

Ümraniye Bilgi Evi yapımı Haberi

Ümraniye Bilgi Evi yapımı


Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Huzur Mahallesi'nde yapılacak muhtarlık hizmet binası ve bilgi evi yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin süresi 120 gün olarak belirlendi. 


İhalesi; 29 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00'de açık ihale usulü ile Ümraniye Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda yapılacak. 


İHALE İLANI:


2014/165840 BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 71388


HUZUR MAHALLESİ BİLGİ EVİ VE MUHTARLIK HİZMET BİNASI YAPIM İŞİ


ÜMRANİYE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ


HUZUR MAHALLESİ BİLGİ EVİ VE MUHTARLIK HİZMET BİNASI YAPIM İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası : 2014/165840


1-İdarenin


a) Adresi Atatürk Mah. Fatih Sultan Mehmed Cad. No:63 34761 ÜMRANİYE İSTANBUL ÜMRANİYE/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası 2164435600-2163280107


c) Elektronik Posta Adresi [email protected]


ç) İhale...