29 / 04 / 2024

ümraniye bina fiyatları

ümraniye bina fiyatları

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 3 milyon 696 bin TL olarak belirlendi.

Metronom Ümraniye'de teslimler Haziran 2024'te!

Ümraniye'de Baydaroğlu güvencesiyle, imza niteliğinde bir proje olan Metronom Ümraniye'de satışlar devam ediyor, teslimlerin ise Haziran 2024'te yapılması planlanıyor. Peki Metronom Ümraniye konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri bulunuyor?

Çelik konstrüksiyon bina nedir? 178 metrekare 3+1 çelik konstrüksiyon bina fiyatı ne kadar?

Gelişen teknoloji ile beraber sadece kullandığımız cihazlar değil aynı zamanda mimari yapılarda gelişiyor. Buna en iyi örnek ise çelik konstrüksiyon binalar. Peki, çelik konstrüksiyon bina fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı! Kentsel dönüşümde ilk sırada Ümraniye var! 

TÜİK verilerine göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı. İstanbul’da kentsel dönüşüm faaliyetleri hızlandırılırken, çalışmaların yoğunlaştığı bölgelerin başında Ümraniye bulunuyor. 

Ümraniye'de 2 bina boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Ümraniye'de bulunan 3 katlı ve 5 katlı iki bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Ümraniye'de çevreyi tehdit eden metruk bina yıkıldı!

Ümraniye'de uçucu madde bağımlıları tarafından kullanılan sahipsiz bina, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yıkıldı.

Ümraniye'de bina denetimleri yoğunlaştı!

Ümraniye Belediyesi’ne bağlı ekipler, İzmir’deki 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra riskli bina denetimlerini artırdı. Belediye ekipleri, özellikle zemin katlarında iş yeri olan binalarda ruhsat, kolon ve kirişleri kontrol etti ve denetim yaptı.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metro güzergahındaki ev fiyatları ne kadar?

Endeksa, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’ndaki konutların satış fiyatları ile geri dönüş sürelerini açıkladı. Verilere göre 1 milyon 38 bin 520 TL’lik ortalama satış fiyatıyla en pahalı konut Göztepe’de, en uzun geri dönüş süresi 43 yıl ile Ümraniye’nin Kazım Karabekir Mahallesi’nde...

Sinpaş Time Ümraniye ev fiyatları ne kadar?

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu Sinpaş Time'dan, Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak..

Sinpaş Gökorman ödeme kampanyası 2018!

Ataşehir'e 10 dakika, 3 Köprü ve TEM bağlantı yollarına 2 dakika, IKEA’ya 4 dakika uzaklıkta konumlandırılan Gökorman Ümraniye projesinde fiyatlar 415 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyatlar!

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler fiyatlar kapsamında projede minimum daire fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Gökorman projesi Sinpaş GYO tarafından Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Gökorman Ümraniye daire fiyatları ne kadar?

Ümraniye Gökorman liste satış fiyatları!

Ümraniye Gökorman liste satış fiyatları peşinde 271 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut fiyatlarını ne kadar artırdı?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattı üzerinde bulunan 16 istasyonun çevresindeki gayrimenkul fiyatları ne kadar arttı?

ümraniye bina fiyatları Haberi

ümraniye bina fiyatları

T.C. İSTANBUL ANADOLU 10. İCRA DAİRESİ 


2015/776 Tlmt.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul İl, Ümraniye İlçe, Yukarı Dudullu Mahalle/Mevkii, 24 Pafta, 14139 Parsel No, 3.704,82 m2 yüz ölçümlü arsa nitelikli taşınmazda, Çağatay Arkadaş Sitesi olarak isimlendirilen binalı parseldeki 33/125 hissesidir (978,07 m2). Parsel üzerindeki A ve B blok olarak adlandırılan yaklaşık yedi yıl önce inşasına başlanan mimarlık hizmetlerine esas, IV. Sınıf A grubu yapılardan olan, betonarme karkas sistemde inşa edilmekte olan, tamamlanmamış iki adet bina vardır. Proje kayıtlarına göre; A Blok, üç bodrum kat, zemin kat, sekiz normal katlı, 40 bağımsız bölümlü, ortak alanlar dahil toplam 5199 m2 alanlı binadır. B Blok, üç bodrum kat, zemin kat, on üç normal katlı, 60 bağımsız...